Het kosteloze NL Leert Door Ontwikkeladviestraject, een subsidieregeling van de overheid, geeft je de kans een stap te zetten in je loopbaan. In deze blog leg ik stapsgewijs uit wat het traject inhoudt en wat ik voor je kan betekenen.

Update 2 december 2020: binnen 1 dag is de limiet van 55.000 deelnemers bereikt. Er kunnen dan ook geen nieuwe aanmeldingen meer geregistreerd worden. Het is nog onduidelijk of de overheid wederom nieuw budget beschikbaar zal stellen. 

Stap 1: NL Leert Door in een notendop

Als onderdeel van de steunpakketten van de overheid kunnen werknemers, ZZP’ers, flexwerkers en werkzoekenden een beroep doen op tegemoetkoming voor ontwikkeladvies en scholing: de NL Leert Door regeling. De regeling is niet alleen bestemd voor werknemers in de sectoren die getroffen zijn door COVID-19, maar voor iedereen van 18 jaar tot de pensioengerechtigde leeftijd met een relatie tot de arbeidsmarkt.

Je herkent je bijvoorbeeld in het volgende: je zit vast in je baan of onderneming. Je wilt weten wat je talenten en kwaliteiten zijn, zodat je deze effectiever kan inzetten en met energie je werk kan doen. Je bent op zoek naar een andere baan, maar weet niet wat je wilt of waar te beginnen.

De NL Leert Door subsidieregeling is gestart per 1 augustus 2020, echter vanwege de vele aanmeldingen is er opnieuw budget beschikbaar gesteld door de overheid per 1 december 2020. Inmiddels heb ik meerdere werknemers en ondernemers op weg mogen helpen via het kosteloze NL Leert Door Ontwikkeladviestraject. Wil jij dit ook? Per 1 december kan ik, als jouw loopbaancoach, een aanvraag doen voor deze regeling, zodat jij een gratis ontwikkeladviestraject krijgt.

“Samen met Piety heb ik het NL Leert Door traject doorlopen. Mijn loopbaan werd in kaart gebracht, maar nog belangrijker waar word ik blij van, wat zijn mijn valkuilen, mijn kwaliteiten en mijn wensen.”

Stap 2: wat houdt het traject precies in?

Het NL Leert Door Ontwikkeladviestraject bestaat uit het doorlopen van een arbeidsmarktscan en 4 uur persoonlijke begeleiding en coaching. Dit kan online (Zoom, Skype) of face to face tijdens een wandelgesprek afhankelijk van de locatie. Daarnaast moet er voldaan worden aan bepaalde administratieve voorwaarden, te weten een toestemmingsverklaring tot verwerking van persoonsgegevens, het opstellen van een gespreksverslag en persoonlijk ontwikkelplan en tot slot een prestatieverklaring. Uiteraard begeleid ik je stapsgewijs door het traject heen en zal ik je ontzorgen waar mogelijk. Ik registreer het traject bij de overheid en vraag na afronding van jouw traject hier subsidie voor aan.

Stap 3: mijn werkwijze

Mijn werkwijze is praktisch en wordt afgestemd op jouw behoefte. Om er zeker van te zijn dat wij goed bij elkaar passen, leer ik je graag kennen. Voorafgaand aan het traject, bied ik je dan ook vrijblijvend en kosteloos een ontdekgesprek aan. Dit kan online of telefonisch. Tijdens het ontdekgesprek krijgen we duidelijk wat je wensen zijn en hoe ik je hier het beste bij kan helpen. Voor het slagen van het NL Leert Door Ontwikkeladviestraject verwacht ik van jou een open en eerlijke houding en de bereidheid naar jezelf te kijken.

Stap 4: kennismaking en aanmelden

Wil je graag een stap zetten in je loopbaan en gebruik maken van het kosteloze NL Leert Door Ontwikkeladviestraject of heb je vragen? Meld je dan aan via onderstaande knop voor een vrijblijvende kennismaking. Je kan slechts eenmalig gebruik maken van het NL Leert Door traject, dus mocht je het traject reeds hebben doorlopen met een andere loopbaancoach dan kan ik je helaas niet nogmaals aanmelden.

“Piety wist de vinger op de zere plek te leggen. Dit was niet alleen nuttig voor een eventuele nieuwe werkomgeving, maar zeker ook als een veranderende mindset voor persoonlijke ontwikkeling. Piety heeft mij bewuster leren omgaan met mijn capaciteiten en hierop te vertrouwen.”

Over mij

Mijn naam is Piety de Jong, woonachtig in het levendige Amsterdam. Ik loop warm voor persoonlijke ontwikkeling en transformatie en floreer in de frisse buitenlucht. Met mijn onderneming Rootzz geef ik wandelcoaching en workshops aan individuen en organisaties op het gebied van o.a. loopbaan, cultuur & kernwaarden en vitaliteit. De natuur is hierbij een inspiratiebron. Daarnaast geef ik internationaal HR advies aan bedrijven.

 

Wil je concrete stappen zetten?

Vraag dan hier een vrijblijvend ontdekgesprek aan. Tijdens het gesprek  krijgen we duidelijk wat je wensen zijn en hoe ik je hier het beste bij kan helpen. 

Deel dit bericht

Chat openen
1
Hallo, ik ben Piety. Wat kan ik voor je doen?