Voor bedrijven

Lopende zaken

Wist je dat uit onderzoek is gebleken dat medewerkers met een zittend beroep gemiddeld 9,1 uur per dag zitten? Dat dit niet gezond is weten we allemaal. Rootzz heeft de oplossing: wandelend werken. Kom in beweging en geef je team lucht!  

Minder zitten, 

meer bewegen 

De werkdagen vliegen voorbij en worden opgeslokt door e-mails en vergaderingen. Voordat je het weet heeft jouw team de hele dag zittend doorgebracht. Je weet dat het niet gezond is en ook geen positieve bijdrage levert aan de productiviteit en creativiteit van je team. De wil om te bewegen is er wel, echter je weet niet hoe je jouw team effectief in beweging krijgt. Herken je dit?

Rootzz helpt jou en je team op weg naar meer welzijn, vitaliteit en werkgeluk door wandelend werken uit te rollen binnen jouw organisatie.

Wat levert het jouw team op?   

Wandelend werken Rootzz Out of Office into nature
[

Nieuwe energie en een verhoogde vitaliteit.

[

Meer focus en concentratie waardoor de productiviteit toe neemt.

[

Nieuwe inzichten en ideeën en een beter relativeringsvermogen.

[

Minder stress, meer welzijn.

[

Meer verdieping en verbinding.

[

Optimaal gebruik van je eigen potentieel en dat van je team.

Let’s walk the talk

Hoe Rootzz jouw team kan helpen  

Workshop
Lopende zaken

Leer effectief wandelend werken en geef je team nieuwe energie en een frisse blik. 

Organisatie advies & implementatie

Zet die extra stap en maak wandelend werken deel van jullie bedrijfscultuur. 

Netwerkwandeling

Afgestemd op het doel en het thema van jouw team. Ga de diepte in en verbind tijdens een heidag of congres. 

Workshop Lopende Zaken

Leer effectief wandelend werken

Tijdens deze interactieve workshop komen alle basis beginselen van wandelend overleggen aan bod en geef ik praktische tips & tricks waar jij direct mee uit de voeten kunt. Hierbij kan je denken aan: wat levert wandelend werken op en voor welke overlegvormen is het geschikt? Wat heb je nodig en wat juist niet? Hoe zet je de omgeving in tijdens een wandelend overleg en waar moet een route aan voldoen? Na het volgen van deze workshop loopt jouw wandelend overleg gegarandeerd op rolletjes!

Organisatie advies & implementatie

Maak wandelend werken deel van jullie bedrijfscultuur

Rol de groene loper uit voor jouw medewerkers en maak wandelend werken deel van jullie bedrijfscultuur. Middels organisatie advies op maat helpt Rootzz je bij het verder implementeren van wandelend werken binnen jullie organisatie. Hierbij kan je denken aan het uitstippelen van wandelroutes welke geschikt zijn voor wandelend overleggen, het uitrollen van de communicatie, het bedenken en vorm geven van inspirerende challenges zodat medewerkers in beweging komen en het inrichten van een centraal meeting point binnen jullie bedrijf.

Netwerkwandeling 

Toegespitst op het doel en thema van jouw team

Of je nu op zoek bent naar een wandeling voor een heidag, congres of een break-out sessie: er zijn diverse mogelijkheden. Samen met jou verkent Rootzz wat jullie behoefte is en maak ik een op maat gemaakte wandeling welke toegespitst is op jullie thema en doel, inclusief bijpassende uitwisselingen en oefeningen. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan een prikkelende brainstormsessie in de buitenlucht, terug- en vooruitblikken of het creëren van meer verbinding binnen jullie team. Begin je al warm te lopen?

Wat anderen zeggen

Enkele groene voorlopers aan het woord

Ik vond de worskhop ‘Lopende Zaken’ erg inspirerend en heb de werkwijze ingezet tijdens een meeting met mijn collega’s. We zijn tot goede, nieuwe inzichten gekomen en het was onwijs leuk om te doen. Daarnaast heb ik zelf tot nu toe elke dag een ‘walking meeting’ gedaan. Het voelt krachtig om dit vol te houden. Nogmaals bedankt, je hebt een nieuwe, creatieve kijk op hoe ik kan werken aangewakkerd.

Marita

NVZ – Schoon | Hygiënisch | Duurzaam

Piety heeft ons team begeleid tijdens een teambuildingsdag in een zeer mooie omgeving in Laren. Zij hecht waarde aan een goede voorbereiding en heeft het uiterste uit ons team weten te halen. Haar prettig “presence” – niet dominant, maar wel leidend – resulteerde in een open sfeer waarin veel gedeeld kon worden. Ik kan Piety daarom van harte aanbevelen bij andere organisaties.

Ria

Ministerie van Justitie en Veiligheid

In a small: the Netwalk has been well received and the feedback was really positive from the team leads. The walk was the perfect end to our Sustainability Day.

Lizzie

Nike Retail B.V.

Je hebt me veel geleerd en we zijn nu stappen aan het zetten binnen de organisatie. We willen verder met het wandelend overleggen. Dank!

Marieke

Pharos

De energizer met gebruik van metaforen uit de natuur was buitengewoon inspirerend en zorgde voor een mooie brug tussen de verschillende programma onderdelen. Bedankt voor je bijdrage!

Marieke

Natuur en Milieufederatie Noord-Holland

Bedankt voor de inspirerende workshop over wandelend vergaderen. Ik heb direct de mogelijkheid tot het boeken van een weeting, een walking meeting, laten integreren in ons systeem door IT.

Teun

NewForesight

Wat een prachtige dag hebben wij gehad! Super bedankt voor wat je ons hebt gegeven: helderheid, verbinding en nieuwe inzichten.

Malou

Natural Heroes B.V.

Wist je dat volgens neurowetenschapper O’Mara wandelen de grootste probleemoplosser is? Het houdt niet alleen je lijf fit, maar ook je brein.

Sta op en kom in de lucht!

Rol de groene loper uit voor je team en zet vandaag de eerste stap naar meer werkgeluk, vitaliteit en welzijn. 

Vrienden

Samen kom je verder. Rootzz is trots om met onderstaande partijen op te lopen. 

365 VitaalWerken
weeting
Werken in Beweging
Nature for Health Vrienden Rootzz
Nature Desks
De Groene Afslag
Chat openen
1
Hallo, ik ben Piety. Wat kan ik voor je doen?