Voor bedrijven

Lopende zaken

‘If everyone is moving forward together, then success takes care of itself’

– Henry Ford

Stap buiten de gebaande paden en ga out of office met je team: kantoor uit, de natuur in. Boost je teamspirit met een themawandeling of netwalk, zorg voor verbinding en openhartigheid tijdens een energizer of volg een inspirerende workshop bijvoorbeeld op het gebied van wandelend vergaderen. Neem de tijd om uit te zoomen, zodat je daarna weer als bezige bijen met nieuwe energie en een frisse blik een vervolgstap kunt zetten. Samen laten wij jouw team weer op rolletjes lopen: werkgeluk, welzijn en vitaliteit in één.

Samen zetten wij stappen naar duurzame resultaten:

[

Optimaal gebruik van je eigen potentieel en/of dat van je team

[

Saamhorigheid en verbinding

[

Een frisse blik en dito neus

[

Minder stress, meer welzijn

[

Meer focus en concentratie

[

Verhoogde vitaliteit en energie

Met mij op pad

Back to your Rootzz in een modern jasje

Thema- of netwerkwandeling

Stap buiten de gebaande paden voor die frisse blik en dito neus. Boost elkaars vitaliteit door samen op te lopen.

Energizers, ijsbrekers en afronders

Boek snel resultaat en zorg voor energie door te werken met beelden: een werkvorm die prikkelt en mensen in beweging krijgt.

Workshop
Wandelend Werken

Neem je werk mee naar buiten tijdens deze interactieve workshop boordevol praktische tips & tricks.

Kampvuurgesprek

Vuur verbindt, verwarmt en creëert openhartigheid. Wakker elkaars vuur aan met een kampvuurgesprek.

Thema- of netwerkwandeling

Samen oplopen

Neem je team mee naar buiten tijdens een themawandeling of netwerkwandeling. Want wandelen is gezond, maakt je creatief, geeft een frisse blik en zorgt voor verbinding. Of je nu op zoek bent naar een wandeling om de dag mee te starten, te doorbreken of te eindigen: de mogelijkheden zijn eindeloos. Samen met jou verken ik wat jullie behoefte is en maak ik een op maat gemaakte wandeling welke toegespitst is op jullie thema en doel, inclusief bijpassende uitwisselingen en oefeningen.

Ruimte door beelden

Energizers, ijsbrekers en afronders

Beelden zijn een ijzersterk communicatiemiddel. Niet voor niets hebben we het spreekwoord ‘één beeld zegt meer dan 1000 woorden’. Veel werkvormen hebben een logische, analytische aanpak bij een bepaald vraagstuk. (Na)denken dus. Beelden spreken juist de andere kant aan: de intuïtie en creativiteit. Beelden brengen energie in het proces, maken nieuwsgierig, zorgen voor een open gesprek én je komt sneller tot de kern. Samen met jou onderzoek ik wat de vraagstelling is en hoe het werken met beelden het beste ingezet kan worden. Geen ‘gezweef’, maar juist een concreet resultaat. Nieuwsgierig geworden? Ik denk graag met je mee!

Workshop Wandelend Werken

Werken in beweging

Combineer bewegen met je werk en ga ‘weeten’ oftewel een ‘walking meeting’. Wandelend overleggen dus, want wandelen maakt productiever, creatiever en effectiever. Maar hoe pas je wandelend werken toe en voor welke overlegvormen is weeting geschikt? Hoe kan je weeting implementeren in je werkdag of binnen de organisatie? Wie of wat heb je daarvoor nodig?
Tijdens deze interactieve workshop komen onder andere deze vragen aan bod en geef ik concrete tips waarmee je direct aan de slag kunt. Na het volgen van deze workshop loopt jouw vergadering en/of gesprek buiten gegarandeerd op rolletjes!

Kampvuurgesprek

Lopend vuurtje

Verbinding en openhartigheid creëren of op een buitengewone manier nieuws delen met je team: dat doe je tijdens een kampvuurgesprek. Tijdens het kampvuurgesprek maken we gebruik van de talking stick. De talking stick ontlokt verhalen en ze vraagt om met aandacht naar elkaar te luisteren.
Het onderwerp van het kampvuurgesprek wordt vooraf met jou afgestemd. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan (opnieuw) verbinden, terug- en vooruitblikken, het delen van kernwaarden, e.d. Wakker elkaars vuur aan!

* Ook mogelijk in combinatie met een themawandeling. Geschikt voor max. 8 personen. 

Mijn werkwijze

In een notendop

In een vrijblijvend gesprek brengen wij samen in kaart wat de behoefte is en denk ik met jullie mee hoe we het beste resultaat kunnen bereiken. De locatie is in overleg. Hierbij kan je o.a. denken aan de Groene Afslag in Laren, Utrecht of Amsterdam. Als er wederzijdse interesse is voor een samenwerking, ontvang je van mij een offerte. Na groen licht gaan wij samen concrete stappen zetten.

Zij gingen je onder andere voor 

Omwille van privacy worden de persoonsnamen niet (volledig) genoemd.

In a small: the Netwalk has been well received and the feedback was really positive from the team leads. The walk was the perfect end to our Sustainability Day. 

Nike Retail B.V.

Ik vond de worskhop ‘Wandelend werken’ erg inspirerend en heb de werkwijze ingezet tijdens een meeting met mijn collega’s. We zijn tot goede, nieuwe inzichten gekomen en het was onwijs leuk om te doen. Daarnaast heb ik zelf tot nu toe elke dag een ‘weeting’ gedaan. Het voelt krachtig om dit vol te houden. Nogmaals bedankt, je hebt een nieuwe, creatieve kijk op hoe ik kan werken aangewakkerd.

Marita

NVZ – Schoon | Hygiënisch | Duurzaam

Bedankt voor de inspirerende workshop over wandelend vergaderen. Ik heb direct de mogelijkheid tot het boeken van een weeting, een walking meeting, laten integreren in ons systeem door IT.

Teun

NewForesight

Wat een prachtige dag hebben wij gehad! Super bedankt voor wat je ons hebt gegeven: helderheid, verbinding en nieuwe inzichten.

Natural Heroes B.V.

De energizer met gebruik van beelden was fijn, inspirerend en zorgde voor een mooie brug tussen de verschillende programma onderdelen van de dag. Bedankt voor je bijdrage!

Natuur en Milieufederatie Noord-Holland

Het was erg prettig de tijd te nemen om te reflecteren op de afgelopen periode. De workshop ‘Ruimte door beelden’ heeft gezorgd voor verdieping, verbinding, eenvoud en diversiteit.

Ladies Only Sociëteit

Sparren

Mijn naam is Piety de Jong, woonachtig in het levendige Amsterdam. Als inspirator, trainer en facilitator help ik individuen en organisaties bij het zetten van concrete stappen naar werkgeluk, welzijn en vitaliteit. Met ruim 10 jaar ervaring in Internationaal Human Resources en verschillende tools en trainingen in mijn rugzak, o.a. op het gebied van natuurlijk leiderschap en wandel- en loopbaancoaching, laat ik jou en je team weer lekker lopen. In een vrijblijvend spargesprek leer ik je graag beter kennen, zodat we duidelijk krijgen wat je wensen zijn en hoe ik je hier het beste bij kan helpen. 

Meer weten over mijn professionele achtergrond? Check mijn LinkedIn profiel.

Vrienden

Samen kom je verder. Ik ben trots om met onderstaande partijen, en ook Nature for Health, op te lopen. 

weeting
Werken in Beweging
Nature Desks
Impact Trails
De Groene Afslag
Chat openen
1
Hallo, ik ben Piety. Wat kan ik voor je doen?