Voor bedrijven

Lopende zaken

‘If everyone is moving forward together, then success takes care of itself’

– Henry Ford

Stap buiten de gebaande paden en ga out of office met je team: kantoor uit, de natuur in. Boost je teamspirit met een groepswandeling of netwalk, zorg voor verbinding, warmte en openhartigheid tijdens een kampvuurgesprek of volg een inspirerende workshop bijvoorbeeld op het gebied van weeting oftewel wandelend vergaderen. Neem de tijd om uit te zoomen, zodat je daarna weer als bezige bijen met nieuwe energie en een frisse blik een vervolgstap kunt zetten. Samen laten wij jouw team weer op rolletjes lopen: werkgeluk, welzijn en vitaliteit in één.

Samen zetten wij stappen naar duurzame resultaten:

[

Optimaal gebruik van je eigen potentieel en/of dat van je team

[

Saamhorigheid en verbinding

[

Een frisse blik en dito neus

[

Minder stress, meer welzijn

[

Meer focus en concentratie

[

Verhoogde vitaliteit en energie

Met mij op pad

Back to your Rootzz in een modern jasje

Samen oplopen

Groepswandeling

Stap buiten de gebaande paden voor die frisse blik en dito neus. Boost elkaars vitaliteit door samen op te lopen.

Lopend vuurtje

Kampvuurgesprek

Vuur verbindt, verwarmt en creëert openhartigheid. Wakker elkaars vuur aan met een kampvuurgesprek.

Walkshops & Workshops

Voor HR, recruiters en team leads

Laat jouw gesprekken en vergaderingen op rolletjes lopen door het volgen van een buitengewone training. 

Samen oplopen

Start je werkdag met een frisse blik door op pad te gaan met je team met de ‘vroege vogel’ wandeling: een goede aftrap voor een productieve dag.  Of ‘breek je dag’ met een lunchwandeling waarbij je team nieuwe energie opdoet. Als afsluiter kan je kiezen voor ‘lekker leeglopen’, waarbij je met een ontspannen en opgeladen gevoel na een dag werken of vergaderen naar huis gaat. Wil je een op maat gemaakte themawandeling, helemaal afgestemd op jouw behoefte? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Alle wandelingen worden door mij gefaciliteerd, inclusief bijpassende opdrachten en oefeningen.

* Wil je jouw medewerker alleen met mij op pad laten gaan? Dat kan! Middels een strippenkaart kan je gehele team gebruik maken van de één op één wandelingen.  

Lopend vuurtje

Verbinding en openhartigheid creëren of op een buitengewone manier nieuws delen met je team: dat doe je met ‘Lopend vuurtje’. Ik faciliteer een kampvuurgesprek waarbij we gebruik maken van de talking stick. De talking stick ontlokt verhalen en ze vraagt om met aandacht naar elkaar te luisteren. Het onderwerp van het kampvuurgesprek wordt vooraf met jou afgestemd. Hierbij kan je o.a. denken aan (opnieuw) verbinden, terug- en vooruitblikken, het omgaan met verandering, het delen van kernwaarden e.d. Wakker elkaars vuur aan!

* Ook mogelijk in combinatie met een Samen oplopen groepswandeling. 

Walkshops & Workshops

Combineer bewegen met je werk. Ga wandelen met je medewerkers en collega’s tijdens een sollicitatie- of functioneringsgesprek en ga weeten: wandelend vergaderen. Of je nu werkzaam bent als HR professional, team lead of recruiter. Tijdens de walk- en workshops geef ik je concrete tips waarmee je direct aan de slag kunt, zodat jouw vergadering en/of gesprek buiten op rolletjes loopt.

Mijn werkwijze

In een notendop

In een vrijblijvend gesprek brengen wij samen in kaart wat de behoefte is. De locatie is in overleg. Hierbij kan je o.a. denken aan de Groene Afslag in Laren, het Diemerbos en het Amsterdamse Bos. Als er wederzijdse interesse is voor een samenwerking, ontvang je van mij een offerte. Bij groen licht gaan wij samen concrete stappen zetten.

Op zoek naar inspiratie?

Struin lekker rond bij mijn blogs waar ik onder andere tips geef over hoe je jouw werk mee naar buiten kunt nemen, hoe je wandelen in kunt zetten tijdens je thuiswerkdag en hoe je kunt ‘leeglopen’ wanneer je hoofd vol zit. De laatste 3 blogs vind je hier: 

De Reis van de Held(in) in 12 stappen
De Reis van de Held(in) in 12 stappen

In ieder mens zit een held of heldin verscholen: of je nu klein of groot bent, man, vrouw of kind bent. De Reis van de Held, een model van Joseph Campbell, laat zien dat je leven een verhaal is waarin je zelf de hoofdrolspeler bent, je medespelers kiest en je eigen...

Lees meer
Een workation wérkt: voordelen en tips
Een workation wérkt: voordelen en tips

Dat een workation, een werkvakantie, niet meer alleen voor digital nomads, schrijvers of zelfstandig ondernemers is weggelegd, is inmiddels duidelijk geworden. Een workation werkt ook voor werknemers die locatieonafhankelijk kunnen werken. Maar wat is een workation...

Lees meer
Buiten werken? Zó doe je dat!
Buiten werken? Zó doe je dat!

Ik geloof dat wij op een andere manier kunnen werken, namelijk door ons werk mee te nemen naar buiten. Niet meer de hele dag binnen zitten, maar juist in beweging komen en naar buiten gaan. Oftewel kantoor uit, natuur in. Hiervoor hoef je echt geen hovenier,...

Lees meer

Sparren?

Mijn naam is Piety de Jong, woonachtig in het levendige Amsterdam. Als wegwijzer, trainer en facilitator help ik individuen en organisaties bij het zetten van concrete stappen naar werkgeluk, welzijn en vitaliteit. Met ruim 10 jaar ervaring in Internationaal Human Resources en verschillende tools en trainingen in mijn rugzak, o.a. op het gebied van natuurlijk leiderschap en wandel- en loopbaancoaching, laat ik jou en je team weer lekker lopen. In een vrijblijvend spargesprek leer ik je graag beter kennen, zodat we duidelijk krijgen wat je wensen zijn en hoe ik je hier het beste bij kan helpen. 

Meer weten over mijn professionele achtergrond? Check mijn LinkedIn profiel.

Vrienden

Samen kom je verder. Ik ben trots om met onderstaande partijen, en ook Nature for Health, op te lopen en samen te werken.

weeting
Werken in Beweging
Foundation for Natural Leadership
Nature Desks
Impact Trails
De Groene Afslag
Chat openen
1
Hallo, ik ben Piety. Wat kan ik voor je doen?