Wandel & natuur

Coaching

Sta stil en maak de balans op om vervolgens vanuit verbinding een nieuwe stap te zetten.

Druk de pauzeknop in, 

geef jezelf lucht 

Je ziet door de bomen het bos niet meer. De grond waarop je staat voelt onvast. Je wilt onderzoeken uit welk hout je gesneden bent en hoe je verder kunt groeien. In je werk en/of privé. Herken je dit? Hoe lastig het ook is, het is verstandig om met enige regelmaat stil te staan. Stilstaan bij wie je bent, wat je doet en ook bij wat je niet (meer) doet. Dus kappen maar met al die ballen in de lucht houden en gun jezelf de tijd om op adem te komen. Het levert rust en ruimte op. Om scherper en met een frisse blik naar binnen te kijken en nieuwe mogelijkheden te zien. Hierdoor ben jij in staat keuzes te maken die bij je passen en verder te groeien.

Wat levert natuurcoaching jou op? 

Wandelcoaching natuurcoaching Rootzz
[

De natuur is de plek om je dagelijkse beslommeringen achter je te laten en dichterbij jezelf te komen. Buiten zijn werkt rustgevend.

[

Buiten zijn praat makkelijker: doordat je naast elkaar loopt is het ongedwongen en een stilte is meer welkom.

[

Wanneer je wandelt kom je in beweging. Alles wat vast lijkt te zitten, in je hoofd en in je lijf, komt hierdoor ook gemakkelijker in beweging.

[

Je zet letterlijk nieuwe stappen in een omgeving die continu verandert. Hierdoor krijg je nieuwe inzichten en ideeën. Een frisse blik is het resultaat.

Mijn werkwijze

Down to earth en praktisch 

Mijn werkwijze is praktisch en wordt afgestemd op jouw behoefte. Een wandelgesprek duurt gemiddeld 1,5 uur per keer en vindt plaats in de omgeving van Amsterdam. Je investering voor een wandelgesprek is 150 euro. Een traject van vijf wandelgesprekken bedraagt 700 euro. Genoemde bedragen zijn particuliere tarieven en zijn exclusief btw. In sommige gevallen kunnen de kosten voor natuurcoaching (gedeeltelijk) worden vergoed. Lees hier meer over de mogelijkheden. Ben je zelfstandig ondernemer, een organisatie of bedrijf? Neem dan contact op voor meer informatie voor de zakelijke tarieven. 

Wat anderen zeggen

Enkele voorlopers aan het woord

Piety haalt precies de aspecten eruit waar je zelf mee aan de slag kunt en is in staat van een warboel aan gedachtes weer orde te scheppen. Wat ik erg prettig vind is dat zij haar eigen persoonlijkheid en kwetsbaarheden heel evenwichtig en professioneel meeneemt. Knap en ervaren coach!

Fransje

Piety heeft mij op een hele relaxte, professionele en vriendelijke manier begeleid. Rustig, zeer inspirerend, een luisterend oor, geeft nuttige tips en een prettige sparringpartner voor als je het even niet meer weet.  

Luciana

Ik heb hulp bij Piety gezocht, omdat ik op een kruispunt stond. Ik wist niet meer wat ik nodig had om weer energie uit mijn werk te kunnen halen. Piety is een heel prettig persoon om mee op te lopen en mee samen te werken. Piety heeft mij geholpen mijn prioriteiten te stellen en de eerste stappen te nemen om een voldaan gevoel te krijgen. Op die manier heb ik weer focus gekregen op mijn werk. Tijdens het traject heb ik een duidelijk beeld gekregen wat ik nodig heb en welke actie ik kan ondernemen om mijn doelen te verwezenlijken.

Maike

De wandelcoaching van Piety heb ik als inspirerend en origineel ervaren. Hoe anders is het om wandelend in de natuur letterlijk bepaalde stappen te zetten en te voelen welke kant je op wilt gaan. Ik werd me bewust van een aantal blokkades en het werkte verhelderend om wensen uit te spreken. Piety is onbevooroordeeld, wijs en warm en ik heb me altijd gelijkwaardig en gerespecteerd gevoeld.

Hedi

Piety is een enthousiaste, warme vrouw met een open blik die je snel op je gemak doet voelen. Ze stelt de juiste vragen waardoor ik aan het denken werd gezet. Het heeft tot nieuwe energie en inspiratie geleid en geresulteerd in het vinden van een nieuwe baan. Ik beveel haar van harte aan.

José

De gesprekken met Piety waren erg verfrissend. Ik voelde me meteen op mijn gemak bij haar, ze stelde de juiste vragen en wist wat ik met haar deelde goed samen te vatten tot de kern. Door elementen uit de natuur bij onze gesprekken te betrekken ontstond op een verrassende manier een geheel waar ik zelf mijn conclusies uit kon trekken.

Esther

Ik heb het NL Leert Door traject gevolgd bij Piety, omdat ik door burn-out klachten al een tijdje uit het werkproces was. Ik wist niet meer wat ik wilde, waar ik blij van werd of wat ik nog aankon. Tijdens het traject hebben wij mijn loopbaan in kaart gebracht, maar nog belangrijker: waar word ik blij van, wat zijn mijn valkuilen, mijn kwaliteiten en mijn dromen. Piety heeft mij bewuster leren omgaan om te vertrouwen op mijn capaciteiten. Piety wist snel de vinger op de zere plek te leggen. Dit was niet alleen nuttig voor een eventuele nieuwe werkomgeving, maar zeker ook als een veranderende mindset voor persoonlijke ontwikkeling. Dank hiervoor Piety!

Wiesje

Piety heeft mij geholpen mijn talenten naar boven te halen. Door letterlijk stappen te zetten en kruispunten te onderzoeken heb ik mijn koers weer scherp kunnen stellen. De natuur als metafoor en de vragen van Piety werkten verhelderend. Piety had alle aandacht voor mij, luisterde en hield mij een spiegel voor. Ik voelde mij op mijn gemak en de dag liep natuurlijk en vertrouwd. Piety is een professional in haar vak als wandel- en loopbaancoach. Als je vragen hebt over welke stappen te zetten in je loopbaan, dan kan zij je zeker helpen. In het bos of op het strand, een betere setting is er niet!

Marleen

Zet nu de stap

naar meer balans en een nieuw perspectief

Om er zeker van te zijn dat wij goed bij elkaar passen, leer ik je graag kennen tijdens een vrijblijvend ontdekgesprek. Je bent van harte welkom!

“Uit een onderzoek dat de Groningse hoogleraar natuurbeleving Agnes van den Berg deed, bleek dat mensen die wandelcoaching volgden na acht weken veel minder last van burn-out, concentratieproblemen en stressklachten hadden dan mensen uit een passieve controlegroep.”

Bron: Natuur voor mensen, Omgevingspsychologisch onderzoek

Chat openen
1
Hallo, ik ben Piety. Wat kan ik voor je doen?