Wandel

Coaching

‘Between every two pines there is a doorway to a new world’

– John Muir 

Kappen maar!

Je ziet door de bomen het bos niet meer. De grond waarop je staat voelt onvast. Je wilt onderzoeken uit welk hout je gesneden bent en hoe je verder kunt groeien. In je werk en/of privé. Je bent zoekende naar je kern. Herkenbaar?

Hoe lastig het ook is, het is verstandig om met enige regelmaat stil te staan. Stilstaan bij wie je bent, wat je doet en ook bij wat je niet (meer) doet. Dus kappen maar met dat door rennen en gun jezelf de tijd om op adem te komen. Het levert rust en ruimte op. Om scherper en met een frisse blik naar binnen te kijken en nieuwe mogelijkheden te zien. Hierdoor ben jij in staat keuzes te maken die bij je passen en verder te groeien.

Natuurlijke voordelen

Wandelcoaching brengt je terug naar je kern. Letterlijk en figuurlijk. In plaats van binnen vier muren te blijven zitten, gaan wij dan ook naar buiten. Out of office. Into nature. 

[

De natuur is de plek om je dagelijkse beslommeringen achter je te laten en dichterbij jezelf te komen. Buiten zijn werkt rustgevend;

[

Wanneer je wandelt kom je in beweging. Alles wat vast lijkt te zitten, in je hoofd of in je lijf, komt hierdoor ook gemakkelijker in beweging;

[

Je zet letterlijk nieuwe stappen in een omgeving die continu verandert. Hierdoor krijg je nieuwe inzichten en ideeën. Een frisse blik is het resultaat.

Mijn werkwijze

In een notendop

Tijdens een vrijblijvend ontdekgesprek leren wij elkaar beter kennen. Wij onderzoeken of er een klik is en bespreken waar je tegenaan loopt. Wanneer we besluiten samen verder te gaan, gaan we gericht samen stappen zetten.

Mijn werkwijze is praktisch en wordt afgestemd op jouw behoefte. Een wandelgesprek duurt gemiddeld 1,5 uur per keer en vindt plaats in de omgeving van Amsterdam of Laren. Voor het slagen van de wandelcoaching verwacht ik van jou een open en eerlijke houding en de bereidheid naar jezelf te kijken.

Je investering voor een wandelgesprek is 95 euro. Een 5-rittenkaart bedraagt 450 euro. Genoemde bedragen zijn exclusief btw. In sommige gevallen kunnen de kosten voor wandelcoaching (gedeeltelijk) worden vergoed. Lees hier meer over de mogelijkheden.

Wil je graag een hele dag op pad om je loopbaan in kaart te brengen? Dat kan! Voor meer informatie ga naar ‘Loop je Loopbaan’.

Zij gingen je onder andere voor

Omwille van privacy worden de namen niet volledig genoemd.

De wandelcoaching van Piety heeft mij nieuwe inzichten gegeven die aanzetten tot het maken van nieuwe keuzes; zowel qua werk als privé. Piety heeft een hele prettige manier van ‘de weg wijzen’. Haar houding is rustig en tegelijkertijd daadkrachtig.

Marian

De wandelcoaching van Piety heb ik als inspirerend en origineel ervaren. Hoe anders is het om wandelend in de natuur letterlijk bepaalde stappen te zetten en te voelen welke kant je op wilt gaan. Ik werd me bewust van een aantal blokkades en het werkte verhelderend om wensen uit te spreken. Piety is onbevooroordeeld, wijs en warm en ik heb me altijd gelijkwaardig en gerespecteerd gevoeld.

Hedi

Piety is een enthousiaste, warme vrouw met een open blik die je snel op je gemak doet voelen. Ze stelt de juiste vragen waardoor ik aan het denken werd gezet. Het heeft tot nieuwe energie en inspiratie geleid en geresulteerd in het vinden van een nieuwe baan. Ik beveel haar van harte aan.

José

De gesprekken met Piety waren erg verfrissend. Ik voelde me meteen op mijn gemak bij haar, ze stelde de juiste vragen en wist wat ik met haar deelde goed samen te vatten tot de kern. Door elementen uit de natuur bij onze gesprekken te betrekken ontstond op een verrassende manier een geheel waar ik zelf mijn conclusies uit kon trekken. 

Esther

Zet jij de stap?

Om er zeker van te zijn dat wij goed bij elkaar passen, leer ik je graag kennen. Hierom bied ik je vrijblijvend en kosteloos een ontdekgesprek aan. Dit kan telefonisch of online. Tijdens het ontdekgesprek krijgen we duidelijk wat je wensen zijn en hoe ik je hier het beste bij kan helpen.

Via onderstaand formulier laat je je gegevens achter. Ik neem binnen twee werkdagen contact met je op om een afspraak te maken. Tot gauw!

3 + 15 =

“Uit een onderzoek dat de Groningse hoogleraar natuurbeleving Agnes van den Berg deed, bleek dat mensen die wandelcoaching volgden na acht weken veel minder last van burn-out, concentratieproblemen en stressklachten hadden dan mensen uit een passieve controlegroep.”

Bron: Natuurvoormensen, Omgevingspsychologisch onderzoek

Chat openen
1
Hallo, ik ben Piety. Wat kan ik voor je doen?