Wandel & Loopbaan

Coaching

‘Between every two pines there is a doorway to a new world’

– John Muir 

Kappen maar!

Je ziet door de bomen het bos niet meer. De grond waarop je staat voelt onvast. Je wilt onderzoeken uit welk hout je gesneden bent en hoe je verder kunt groeien. In je werk en/of privé. Je bent zoekende naar je kern. Herkenbaar?

Hoe lastig het ook is, het is verstandig om met enige regelmaat stil te staan. Stilstaan bij wie je bent, wat je doet en ook bij wat je niet (meer) doet. Dus kappen maar met dat door rennen en gun jezelf de tijd om op adem te komen. Het levert rust en ruimte op. Om scherper en met een frisse blik naar binnen te kijken en nieuwe mogelijkheden te zien. Hierdoor ben jij in staat keuzes te maken die bij je passen en verder te groeien.

Natuurlijke voordelen

Wandelcoaching brengt je terug naar je kern. Letterlijk en figuurlijk. In plaats van binnen vier muren te blijven zitten, gaan wij dan ook naar buiten. Out of office. Into nature. 

[

De natuur is de plek om je dagelijkse beslommeringen achter je te laten en dichterbij jezelf te komen. Buiten zijn werkt rustgevend;

[

Wanneer je wandelt kom je in beweging. Alles wat vast lijkt te zitten, in je hoofd of in je lijf, komt hierdoor ook gemakkelijker in beweging;

[

Je zet letterlijk nieuwe stappen in een omgeving die continu verandert. Hierdoor krijg je nieuwe inzichten en ideeën. Een frisse blik is het resultaat.

Mijn werkwijze

In een notendop

Tijdens een vrijblijvend ontdekgesprek leren wij elkaar beter kennen. Wij onderzoeken of er een klik is en bespreken waar je tegenaan loopt. Wanneer we besluiten samen verder te gaan, gaan we gericht samen stappen zetten.

Mijn werkwijze is praktisch en wordt afgestemd op jouw behoefte. Een wandelgesprek duurt gemiddeld 1,5 uur per keer en vindt plaats in de omgeving van Amsterdam of Laren. Voor het slagen van de wandel- of loopbaancoaching verwacht ik van jou een open en eerlijke houding en de bereidheid naar jezelf te kijken.

Je investering voor een wandelgesprek is 95 euro. Een 5-rittenkaart bedraagt 450 euro. Genoemde bedragen zijn exclusief btw en zijn particuliere tarieven. In sommige gevallen kunnen de kosten voor wandel- en loopbaancoaching (gedeeltelijk) worden vergoed. Lees hier meer over de mogelijkheden.

Voorlopers

Omwille van privacy worden de namen niet volledig genoemd.

Piety haalt precies de aspecten eruit waar je zelf mee aan de slag kunt en is in staat van een warboel aan gedachtes weer orde te scheppen. Wat ik erg prettig vind is dat zij haar eigen persoonlijkheid en kwetsbaarheden heel evenwichtig en professioneel meeneemt. Knap en ervaren coach!

Fransje

Ik heb hulp bij Piety gezocht, omdat ik op een kruispunt stond. Ik wist niet meer wat ik nodig had om weer energie uit mijn werk te kunnen halen. Piety is een heel prettig persoon om mee op te lopen en mee samen te werken. Piety heeft mij geholpen mijn prioriteiten te stellen en de eerste stappen te nemen om een voldaan gevoel te krijgen. Op die manier heb ik weer focus gekregen op mijn werk. Tijdens het traject heb ik een duidelijk beeld gekregen wat ik nodig heb en welke actie ik kan ondernemen om mijn doelen te verwezenlijken.

Maike

De wandelcoaching van Piety heeft mij nieuwe inzichten gegeven die aanzetten tot het maken van nieuwe keuzes; zowel qua werk als privé. Piety heeft een hele prettige manier van ‘de weg wijzen’. Haar houding is rustig en tegelijkertijd daadkrachtig.

Marian

Piety is een enthousiaste, warme vrouw met een open blik die je snel op je gemak doet voelen. Ze stelt de juiste vragen waardoor ik aan het denken werd gezet. Het heeft tot nieuwe energie en inspiratie geleid en geresulteerd in het vinden van een nieuwe baan. Ik beveel haar van harte aan.

José

De wandelcoaching van Piety heb ik als inspirerend en origineel ervaren. Hoe anders is het om wandelend in de natuur letterlijk bepaalde stappen te zetten en te voelen welke kant je op wilt gaan. Ik werd me bewust van een aantal blokkades en het werkte verhelderend om wensen uit te spreken. Piety is onbevooroordeeld, wijs en warm en ik heb me altijd gelijkwaardig en gerespecteerd gevoeld.

Hedi

Piety heeft mij op een hele relaxte, professionele en vriendelijke manier begeleid. Rustig, zeer inspirerend, een luisterend oor, geeft nuttige tips en een prettige sparringpartner voor als je het even niet meer weet.  

Luciana

Ik heb het NL Leert Door traject gevolgd bij Piety, omdat ik door burn-out klachten al een tijdje uit het werkproces was. Ik wist niet meer wat ik wilde, waar ik blij van werd of wat ik nog aankon. Tijdens het traject hebben wij mijn loopbaan in kaart gebracht, maar nog belangrijker: waar word ik blij van, wat zijn mijn valkuilen, mijn kwaliteiten en mijn dromen. Piety heeft mij bewuster leren omgaan om te vertrouwen op mijn capaciteiten. Piety wist snel de vinger op de zere plek te leggen. Dit was niet alleen nuttig voor een eventuele nieuwe werkomgeving, maar zeker ook als een veranderende mindset voor persoonlijke ontwikkeling. Dank hiervoor Piety!

Wiesje

Piety heeft mij geholpen mijn talenten naar boven te halen. Door letterlijk stappen te zetten en kruispunten te onderzoeken heb ik mijn koers weer scherp kunnen stellen. De natuur als metafoor en de vragen van Piety werkten verhelderend. Piety had alle aandacht voor mij, luisterde en hield mij een spiegel voor. Ik voelde mij op mijn gemak en de dag liep natuurlijk en vertrouwd. Piety is een professional in haar vak als wandel- en loopbaancoach. Als je vragen hebt over welke stappen te zetten in je loopbaan, dan kan zij je zeker helpen. In het bos of op het strand, een betere setting is er niet!

Marleen

De gesprekken met Piety waren erg verfrissend. Ik voelde me meteen op mijn gemak bij haar, ze stelde de juiste vragen en wist wat ik met haar deelde goed samen te vatten tot de kern. Door elementen uit de natuur bij onze gesprekken te betrekken ontstond op een verrassende manier een geheel waar ik zelf mijn conclusies uit kon trekken. 

Esther

Zet jij de stap?

Om er zeker van te zijn dat wij goed bij elkaar passen, leer ik je graag kennen. Daarom bied ik je vrijblijvend en kosteloos een telefonisch kennismakingsgesprek aan. Tijdens het kennismakingsgesprek krijgen we duidelijk wat je wensen zijn en hoe ik je hier het beste bij kan helpen. Via onderstaand formulier laat je je gegevens achter. Binnen twee werkdagen neem ik contact met je op om een afspraak te maken. Tot gauw!

15 + 13 =

“Uit een onderzoek dat de Groningse hoogleraar natuurbeleving Agnes van den Berg deed, bleek dat mensen die wandelcoaching volgden na acht weken veel minder last van burn-out, concentratieproblemen en stressklachten hadden dan mensen uit een passieve controlegroep.”

Bron: Natuurvoormensen, Omgevingspsychologisch onderzoek

Chat openen
1
Hallo, ik ben Piety. Wat kan ik voor je doen?