Wildernis Trail

Sta stil, ga offline en verbind met jouw kern tijdens een Wildernis Trail in de Nederlandse natuur.

Druk de pauzeknop in

en geef jezelf ruimte

We leven in een wereld met een hoog tempo waarbij we bijna continu ‘aan’ staan en veel doen. Hoe vaak geven we onszelf de tijd en ruimte om te vertragen en te reflecteren? Hoe voelen we ons nu echt? En wat maakt dat we voelen wat we voelen? Wat maakt ons gelukkig en wat willen we creëren in ons leven? Tijdens een Wildernis Trail nemen we de tijd om stil te staan en maken we de balans op tussen onze binnen- en buitenwereld. Zodat we kunnen verbinden met onze ware natuur, wie we ten diepste zijn, en wat ons beweegt. Ga je mee op ontdekkingstocht?

Tijdens een Wildernis Trail ga je vertragen en verstillen in de natuur. Je wordt je bewust van waar je vandaan komt, waar je nu staat en waar je naar toe wilt.

Wat levert een trail jou op?

Rootzz Natuurlijk Leiderschap Trail
[

Je hebt tijd en ruimte voor jezelf en laadt op in de natuur.

[

Je gaat terug naar de basis, naar jezelf, en wordt je bewust van wat je heeft gevormd, waar je nu staat en wat je beweegt.

[

Je leert dat alles met elkaar in verbinding staat: je hoofd, je lichaam en je hart.

[

Je maakt de balans op en krijgt nieuwe ideeën, perspectieven en inzichten.

[

Deze inzichten stellen je in staat om je eigen leven vorm te geven en helpen je om keuzes te maken. Keuzes die er werkelijk toe doen.

Inhoud

Wat je kunt verwachten

Tijdens een Wildernis Trail ga je offline, wandel je in stilte met vragen die er voor jou toe doen en slaap je onder de sterren of in eenvoudige accommodatie. Tijdens kampvuurgesprekken deel je inzichten en ervaringen met je groepsgenoten. De omgeving en het bewegen prikkelen jou om uit je dagelijkse manier van denken en doen te komen. Je krijgt een frisse blik, een nieuw perspectief, en maakt opnieuw contact met wie jij van nature bent. Uit je hoofd, in je hart. Hierdoor ben jij in staat om keuzes te maken, keuzes die er werkelijk toe doen.

Agenda 

Nieuwe avonturen wachten op je
Rootzz kampuurgesprek

Er staan weer nieuwe Wildernis Trails in Nederland op de agenda. Wil je niets missen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de nieuwste avonturen waar jij aan kunt deelnemen. Je bent van harte welkom!

Wist je dat uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat deelnemers die 4 dagen in de natuur doorbrachten hun creatief probleemoplossend vermogen met maar liefst 50% zagen toenemen? Deelnemers die 4 dagen in stedelijk gebied doorbrachten, vertoonden dit effect niet.

Ga mee op Wildernis Trail

en (her)ontdek jouw ware natuur

Wil je je graag aanmelden of heb je een vraag? Neem gerust contact met mij op, ik help je graag op weg.

“If I want to grow and blossom as any tree would, I have to start by knowing my roots and understand how I came to be the tree I am.”

Jeffrey G. Duarte

Chat openen
1
Hallo, ik ben Piety. Wat kan ik voor je doen?