Leiderschap in de Nederlandse natuur

Wildernis Trail

Neem de tijd om stil te staan, ga offline en dompel je onder in de eerlijke rauwheid van de natuur. Zodat je opnieuw kunt verbinden met wie jij van nature bent. 

Druk de pauzeknop in

en geef jezelf ruimte

We leven in een wereld met een hoog tempo waarbij we bijna continu ‘aan’ staan en veel doen. Hoe vaak geven we onszelf de tijd en ruimte om te vertragen en te reflecteren? Hoe voelen we ons nu echt? En wat maakt dat we voelen wat we voelen? Wat maakt ons gelukkig en wat willen we creëren in ons leven? Tijdens een Wildernis Trail nemen we de tijd om stil te staan en maken we de balans op tussen onze binnen- en buitenwereld. Zodat we kunnen verbinden met onze ware natuur, wie we ten diepste zijn, en wat ons beweegt. Ga je mee op ontdekkingstocht?

Wildernis Trail 

In een notendop

Tijdens een Wildernis Trail ga je offline, wandel je in stilte met vragen die er voor jou toe doen en slaap je onder de sterren of in eenvoudige accommodatie. Tijdens kampvuurgesprekken deel je inzichten en ervaringen met je groepsgenoten. Je wordt je bewust van waar je vandaan komt, waar je nu staat en waar je naar toe wilt. De omgeving en het bewegen prikkelen jou om uit je dagelijkse manier van denken en doen te komen. Je krijgt een frisse blik, een nieuw perspectief, en maakt opnieuw contact met wie jij van nature bent. Uit je hoofd, in je hart. Hierdoor ben jij in staat om keuzes te maken, keuzes die er werkelijk toe doen.

Wat levert een Wildernis Trail jou op?

Wildernis Trail Friesland Rootzz
[

Verstilling: je hebt tijd voor jezelf en laadt op in de natuur door digitaal offline te zijn. Je brengt veel tijd door in stilte, waaronder solo en groepswandelingen.

[

Verdieping: je wordt gevoed met reflectievragen, zodat je kunt reflecteren op jezelf in relatie tot de natuur. Tijdens kampvuurgesprekken deel je inzichten en ervaringen. Je krijgt een frisse blik, een nieuw perspectief.

[

Verbinding: je gaat terug naar de basis, naar jouw kern, en leert dat alles met elkaar in verbinding staat. Door oefeningen in lichaamsbewustzijn en het bewegen in de natuur ga je uit je hoofd en in je lijf en maak je hernieuwd contact met je intuïtie.

[

Vernieuwing: je bent in staat je koers te bepalen en duurzame keuzes te maken. Keuzes die er toe doen.

Ga mee

en (her)ontdek jouw ware natuur

Rootzz kampuurgesprek

Op dit moment zijn er geen nieuwe Wildernis Trails gepland voor het najaar van 2024. In plaats daarvan zullen er diverse Trage Trektochten plaats vinden. Houd de agenda in de gaten voor nieuwe avonturen, je bent van harte welkom!

Wist je dat uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat deelnemers die 4 dagen in de natuur doorbrachten hun creatief probleemoplossend vermogen met maar liefst 50% zagen toenemen? Deelnemers die 4 dagen in stedelijk gebied doorbrachten, vertoonden dit effect niet.

Chat openen
1
Hallo, ik ben Piety. Wat kan ik voor je doen?