Agenda

Filmavond Project Wild Thing

Filmavond Project Wild Thing

11 november 2020

Project Wild Thing is het verhaal van David Bond, een Britse vader die vastbesloten is zijn kinderen weer buiten te laten spelen. Maar hoe wint buiten spelen, de natuur, het van spelletjes op computers, smartphones, iPad’s en televisie kijken? Deze film heeft humor en een boodschap. Na de film gaan wij met elkaar in gesprek waarbij wij o.a. stilstaan bij hoe we zijn opgegroeid, de digitalisering en onze verbinding met de natuur. Are you a wild thing? Meer informatie vind je hier.

Natuurlijk leiderschapsprogramma

Leadership trail Schotland

24-31 mei 2021

Het natuurlijk leiderschapsprogramma is een traject van 4 maanden welke start in maart 2021. Het hart van dit programma is een trail in Schotland van 24-31 mei waar we een week in de wildernis zullen doorbrengen.  De unieke en ruige bergnatuur wordt ingezet als bron van persoonlijke ontwikkeling. De trail wordt gefaciliteerd in samenwerking met Okke Gerritsen via Impact Trails.

Natuurlijk leiderschapsprogramma

Geannuleerd – Workshop ‘Crisis als kans’

24 oktober 2020 

I.v.m. de verscherpte Corona maatregelen vindt deze workshop niet plaats.

Een crisis heeft in de dagelijkse spraak een negatieve lading. Echter van oorsprong is de term neutraal. Tijdens deze workshop staan we  stil bij jouw perspectief op crisis. Je gaat jouw mogelijkheden en kansen onderscheiden. De workshop wordt gefaciliteerd in samenwerking met Anya Wiersma van IJgenweize-r

  • Duur: 10:00 uur – 13:00 uur 
  • Locatie: Harderwijk
  • Prijs: EUR 59 incl. btw