Waar Rootzz voor staat

Mensen verbinden met hun ware natuur via de natuur, zodat zij keuzes maken die er werkelijk toe doen. Dat is de missie van Rootzz.

Visie

Rootzz gelooft in een bewuste wereld: een wereld waarin mensen verbonden zijn met hun ware natuur en hiernaar handelen. Hierdoor zijn zij in staat goed voor zichzelf te zorgen en daarmee ook voor hun directe omgeving, de gemeenschap en de aarde. 

Kernwaarden

Rootzz kernwaarden
[

Eenvoud

Less is more. Rootzz gelooft in het vereenvoudigen van het leven door te vertragen en te verstillen in de natuur en door bewuste keuzes te maken. Hierdoor hebben we meer ruimte en aandacht voor onszelf, en ook voor de mensen en de wereld om ons heen. 

[

Verbinding

Hoofd uit, hart aan: we voelen de wereld via ons lichaam. Rootzz gelooft in de helende werking van lichaamsbeweging in de natuur. Het stelt ons in staat te aarden en te verbinden met onze binnen- en buitenwereld. 

[

Groei

De mens is net als de natuur constant in beweging. Rootzz ervaart de natuur als een enorme inspiratiebron en spiegel voor persoonlijke ontwikkeling. Wanneer wij onszelf blijven voeden en ontwikkelen, dienen wij hiermee niet alleen onszelf, maar ook het grotere geheel. 

[

Avontuur

Niet weten wat de uitkomst gaat zijn: dat is avontuur! Rootzz gelooft dat de mens van nature avontuurlijk is aangelegd, het zit in onze genen. Avonturen zorgen ervoor dat wij onszelf en de wereld om ons heen op een andere manier gaan waarnemen. Let’s rewild in nature and explore! 

Mijn droom

A little piece of paradise in Nederland

Het is mijn droom een inspiratielocatie en ontmoetingsplek te creëren waar je kunt wortelen, groeien en tot bloei kunt komen. Dit alles in relatie tot en in harmonie met de natuur en je eigen natuur. Het ideaalplaatje van de locatie is een boerderij in Friesland, terug naar mijn roots, waar volop ruimte is voor frisse Friese lucht(en).

Op deze plek kan je op adem komen, aarden, toeven in het niet weten en jezelf ontwikkelen. Natuurlijk gaat dit allemaal gepaard met fijne overnachtingsmogelijkheden, zodat je volledig kopje onder kunt gaan in de natuur. Een kampvuurplek waar je je eigen vuur weer kunt aanwakkeren mag natuurlijk niet ontbreken, als ook een ruimte voor lichaamsbewustzijn en creativiteit. Zo lijkt een repair café mij helemaal te gek: een plek waar spullen, kleding en meubels gerepareerd en opgeknapt kunnen worden. Goed voor jou en goed voor de aarde. In het repair café ontmoeten jong en oud elkaar en leer je van elkaar. En wat dacht je van een moestuin? Hier kan jij aarden door mee te werken in de tuin of jezelf voeden met (h)eerlijk eten. Mijn droom is dus het creëren van a little piece of paradise in Nederland, een centrum waar je (buiten) gewoon kunt zijn. 

Het is een grote droom, een droom die bestaat uit heel veel kleine tussenstapjes. Natuurlijk wil en kan ik dit niet alleen en dus ben ik op zoek naar enthousiaste mensen die een soortgelijke droom hebben en waar ik mee samen zou kunnen werken of voor zou kunnen werken. Mocht je een locatie weten of ben jij of ken jij iemand die een soortgelijke droom heeft, kom dan gerust in de lucht. Ik sta open om te sparren en te onderzoeken of we wellicht iets voor elkaar kunnen betekenen. Want samen kom je verder! 

Droom Rootzz
Moestuin droom Rootzz
Droom Rootzz

Wanneer jij je aanmeldt voor de nieuwsbrief van Rootzz, ga je akkoord met de privacyverklaring.

“Learn character from trees, values from roots and change from leaves.” 

Tasneem Hameed

Chat openen
1
Hallo, ik ben Piety. Wat kan ik voor je doen?