Waar Rootzz voor staat

Mensen verbinden met hun ware natuur via de natuur. Dat is de missie van Rootzz.

Visie

Rootzz gelooft in een bewuste wereld: een wereld waarin wij verbonden zijn met onze ware natuur en hiernaar handelen. Hierdoor zijn wij in staat goed voor onszelf te zorgen en daarmee ook voor onze directe omgeving en de aarde. 

Kernwaarden

Rootzz kernwaarden
[

Eenvoud

Less is more. Rootzz gelooft in het vereenvoudigen van het leven door te vertragen en te verstillen in de natuur. Hierdoor hebben we meer ruimte en aandacht voor onszelf, en ook voor de mensen en de wereld om ons heen. 

[

Verbinding

Hoofd uit, hart aan: we voelen de wereld via ons lichaam. Rootzz gelooft in de helende werking van ‘zijn’ in de natuur. Het stelt ons in staat te aarden en te verbinden met onze binnen- en buitenwereld. 

[

Groei

De mens is net als de natuur constant in beweging. Rootzz ervaart de natuur als een inspiratiebron en spiegel voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Wanneer wij onszelf blijven voeden en ontwikkelen, dienen wij hiermee niet alleen onszelf, maar ook het grotere geheel. 

[

Avontuur

Rootzz gelooft dat wij, de mens, van nature avontuurlijk is aangelegd. Het zit in onze genen. Avonturen zorgen ervoor dat wij onszelf en de wereld om ons heen op een andere manier waarnemen. 

Mijn droom

A little piece of paradise in Nederland

Het is mijn droom een inspiratielocatie en ontmoetingsplek te creëren waar je kunt wortelen, groeien en tot bloei kunt komen. Dit alles in relatie tot en in harmonie met de natuur en je eigen natuur. Het ideaalplaatje van de locatie is een fijne plek in Friesland, terug naar mijn roots, waar volop ruimte is voor frisse Friese lucht(en).

Op deze plek kan je op adem komen, aarden, toeven in het niet weten en jezelf ontwikkelen. Natuurlijk gaat dit allemaal gepaard met overnachtingsmogelijkheden, zodat je volledig kopje onder kunt gaan in de natuur. Een kampvuurplek waar je je eigen vuur weer kunt aanwakkeren mag natuurlijk niet ontbreken, als ook een ruimte voor lichaamsbewustzijn en creativiteit. En wat dacht je van een moestuin? Hier kan jij aarden door mee te werken in de tuin of jezelf voeden met (h)eerlijk eten. Mijn droom is dus het creëren van a little piece of paradise in Nederland, een plek waar je (buiten) gewoon kunt ‘zijn’. 

Het is een grote droom, een droom die bestaat uit heel veel kleine tussenstapjes. Ik ben op zoek naar een locatie waar ik mijn droom kan realiseren. Mocht je een locatie weten of ben jij of ken jij iemand die een soortgelijke droom heeft, kom dan gerust in de lucht. Ik sta open om te sparren en te onderzoeken of we wellicht iets voor elkaar kunnen betekenen. Want samen kom je verder! 

Droom Rootzz
Moestuin droom Rootzz
Droom Rootzz

Wanneer jij je aanmeldt voor de nieuwsbrief van Rootzz, ga je akkoord met de privacyverklaring.

“The goal is to make your heartbeat match the beat of the universe, to match your nature with nature.”

Joseph Campbell

Chat openen
1
Hallo, ik ben Piety. Wat kan ik voor je doen?