7 februari 2020 is het weer zover: trek alles uit de kast op Warmetruiendag! Jaarlijks doen ruim 200.000 mensen mee aan deze actie. Naast mensen thuis, scholen en overheden doen ook bedrijven massaal mee. Niet alleen omdat het leuk en zinvol is om energie te besparen, maar ook vanuit een maatschappelijke missie. Dus zet de verwarming lager en trek die trui uit de kast!

Maak deze dag extra leuk door bijvoorbeeld een prijs uit te reiken aan je collega met de meest originele trui. Is binnen zitten met een dikke trui niet jouw cup of tea? Kom in beweging en ga naar buiten of maak een lunchwandeling om weer op te warmen. Een frisse neus halen levert ook nog eens vernieuwde energie en focus op.

Samen energie besparen, geeft energie. Inspireer anderen door je acties te delen op bijvoorbeeld social media. Sharing is caring.

Doe mee en meld je aan via de website van Warmetruiendag 

Wie ben ik?

Mijn naam is Piety de Jong, woonachtig in het levendige Amsterdam. Ik loop warm voor persoonlijke ontwikkeling en transformatie en floreer in de frisse buitenlucht. Met mijn onderneming Rootzz geef ik workshops en wandelcoaching aan individuen en organisaties op het gebied van o.a. vitaliteit, loopbaan en cultuur & kernwaarden. De natuur is hierbij een inspiratiebron. Daarnaast geef ik internationaal HR advies aan bedrijven. Rootzz werkt natuurlijk.

Chat openen
1
Hallo, ik ben Piety. Wat kan ik voor je doen?