‘Ik weet het even niet meer….’ Die uitspraak hoor en zie ik om mij heen. In gesprekken en op social media. De Corona crisis: het raakt ons allemaal. Ook ik voel het, zowel persoonlijk als in mijn onderneming. Tegelijkertijd probeer ik de mogelijkheden te zien. De beren op de weg het bos in te sturen. De ene keer gaat dat makkelijker dan de andere keer.

Één ding weet ik wel: buiten zijn en wandelen helpt. Mijn stappenteller maakt overuren, lekker die frisse lucht en in beweging zijn. En nee, ik ga je nu niet vermoeien met hoe goed buiten zijn of wandelen voor je is. Laten we eerlijk zijn: dat weten we wel. Een vraag die mij bezig houdt is hoe ik nu van betekenis kan zijn. Voor jou. Kosteloos. Of je nu een werknemer, ondernemer of ZZP’er bent.

Het antwoord is dat ik gratis 5 wandelgesprekken weg geef. Dit is een eenmalig gesprek bedoeld voor 5 verschillende personen. Wij gaan samen het bos, de duinen of het park in. Dat kan face to face als wij allebei in goede gezondheid verkeren en het goed voelt van beide kanten. Een andere optie is een wandelgesprek op afstand: wij maken allebei een wandeling, alleen, maar bellen ondertussen met elkaar. Ook dat werkt.

Dus heb je behoefte om je hart te luchten, even te sparren, een frisse blik van buitenaf? Meld je dan aan via onderstaande knop. Samen sturen wij die beren op de weg het bos in. 

Heb jij behoefte aan frisse lucht?

Meld je dan aan voor een kosteloos wandelgesprek. Je kan je voor deze actie aanmelden tot en met 10 april 2020.

Wie ben ik?

Mijn naam is Piety de Jong, woonachtig in het levendige Amsterdam. Ik loop warm voor persoonlijke ontwikkeling en transformatie en floreer in de frisse buitenlucht. Met mijn onderneming Rootzz geef ik workshops en wandelcoaching aan individuen en organisaties op het gebied van o.a. welzijn, vitaliteit, loopbaan en cultuur & kernwaarden. De natuur is hierbij een inspiratiebron. Daarnaast geef ik internationaal HR advies aan bedrijven.

Deel dit bericht

Chat openen
1
Hallo, ik ben Piety. Wat kan ik voor je doen?