Focus, inspiratie & ontspanning tijdens een

Workation

‘I don’t work from nature. I work like nature.’

– Pablo Picasso

Out of office

Into nature

Trek jezelf terug in boshuis ‘t Zwaluwennest op de Veluwe en maak ongestoord en met een frisse blik flinke stappen met jouw project, onderneming of boek tijdens een workation. Want groei vindt vaak plaats buiten de muren van je kantoor of thuiswerkplek. Kantoor uit, natuur in.

In Boshuis ‘t Zwaluwennest werk jij met focus in een natuurlijke en inspirerende omgeving. Je vindt de natuur op je deurmat en bent omringd met rust en stilte. Hoe fijn is dat? En daar blijft het niet bij. Tijdens jouw workation neem ik je al sparrend en brainstormend mee de lanen in en de paden op. Lekker voor die frisse blik en dito neus!

Workation

In een notendop 

Het woord workation is een samenvoeging van de Engelse woorden work en vacation. Een werkvakantie dus. Je trekt jezelf enkele dagen terug op een plek waar je, alleen of bijvoorbeeld samen met een collega, gaat werken aan een bepaald doel om zo in een relatief korte tijd veel resultaat te boeken. De nieuwe omgeving zorgt voor een energieboost en frisse blik, zodat je met focus en inspiratie je werk kunt doen.

Wat levert het op?

kampvuur solo retreat
N

Rust en ruimte voor je werk en jezelf;

N

Focus en concentratie;

N

Een frisse blik & nieuwe ideeën;

N

Verhoogde productiviteit;

N

Minder stress, meer welzijn;

N

Meer energie en vitaliteit.

Inhoud

Focus, inspiratie & ontspanning: dat is waar het om gaat tijdens jouw workation in ‘t Zwaluwennest. Naast jouw werk is er aandacht voor natuur, beweging en rust. 

Voorafgaand aan jouw workation maken wij online kennis en zullen wij jouw behoefte voor jouw verblijf bespreken. Gedurende jouw workation neem ik je mee de paden op en de lanen in. Start je werkdag met een frisse blik tijdens een vroege vogel wandeling en zie de natuur ontwaken: een goede aftrap voor een productieve dag. Of breek je dag met een lunchwandeling waarbij je nieuwe energie en inspiratie opdoet. Wil je liever aan het einde van je werkdag op pad? Ook dat is mogelijk. Loop leeg en laat alles achter je, zodat je met een ontspannen en opgeladen gevoel de dag afsluit.

Work hard, play harder. Na een productieve werkdag is er alle tijd en ruimte voor ontspanning en rust. Staar voor je uit en spot vogels en eekhoorntjes vanaf de loungebank op de veranda. Verwarm jezelf bij de houtkachel of stook een vuurtje op je eigen kampvuurplek. Heb je behoefte aan een heerlijke ontspanningsmassage bij de massagesalon in de buurt? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Doe wat goed voelt. 

Mijn werkwijze 

Praktisch en down to earth 

Tijdens een vrijblijvend online kennismakingsgesprek leren wij elkaar beter kennen en bespreken we wat je behoefte is tijdens jouw workation in boshuis ‘t Zwaluwennest. Wanneer wij besluiten samen verder te gaan, zullen wij in overleg een datum vaststellen voor jouw workation. De workation is wekelijks beschikbaar. 

Workation Veluwe Rootzz
Solo retreat Rootzz

Kies wat bij jou past

Je kan kiezen tussen een 3-daagse Workation Basic of een 4-daagse Workation De Luxe. De inhoud van de pakketten heb ik hieronder voor je op een rij gezet. Heb je een andere behoefte? Neem gerust contact met mij op, ik denk graag met je mee.

Workation Basic
3 dagen, 2 nachten
[

verblijf van 3 dagen en 2 nachten in het knusse  boshuis ’t Zwaluwennest middenin de natuur;

[

1 inspiratiewandeling of kampvuurgesprek afgestemd op jouw behoefte;

[

gebruik van kampvuurplek en mogelijkheid tot koken op kampvuur;

[

toegang tot diverse wandelroutes uitgestippeld door Rootzz middels een wandelapp;

[

gebruik van yogamat en meditatiekussen; 

[

gebruik van dames- of herenfiets.

Jouw investering voor een 3-daagse Workation Basic is 595,- euro exclusief BTW. Indien je samen samen met een collega, partner of vriend/vriendin komt, geldt er een meerprijs van 199,- euro exclusief BTW. 

Workation De Luxe
4 dagen, 3 nachten
[

verblijf van 4 dagen en 3 nachten in het knusse en boshuis ’t Zwaluwennest middenin de natuur;

[

2 inspiratiewandelingen of kampvuurgesprekken afgestemd op jouw behoefte; 

[

ontspanningsmassage van 60 minuten (afhankelijk van beschikbaarheid)*;

[

gebruik van kampvuurplek en mogelijkheid tot koken op kampvuur;

[

toegang tot diverse wandelroutes uitgestippeld door Rootzz middels een wandelapp;

[

gebruik van yogamat en meditatiekussen; 

[

gebruik van dames- of herenfiets.

Jouw investering voor een 4-daagse Workation De Luxe is 795,- euro exclusief BTW. Indien je samen samen met een collega, partner of vriend/vriendin komt, geldt er een meerprijs van 249,- euro exclusief BTW.

* De ontspanningsmassage is afhankelijk van beschikbaarheid. Wanneer de masseur niet beschikbaar is, zal er een korting van 45,- euro toegepast worden op de pakketprijs. Dit geldt eveneens voor de tweede persoon indien van toepassing.

In sommige gevallen kunnen de kosten voor de workation (gedeeltelijk) worden vergoed. Lees hier meer over de mogelijkheden.

Vragen & antwoorden

De meest gestelde vragen heb ik voor je op een rij gezet. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met mij op. Ik sta je graag te woord.

Heb ik 't Zwaluwennest volledig tot mijn beschikking?

Ja, je hebt boshuis ‘t Zwaluwennest volledig tot je eigen beschikking, tenzij je er natuurlijk voor kiest om samen met je (business) partner, vriend/vriendin of collega op workation te gaan. 

Welke voorzieningen zijn aanwezig in 't Zwaluwennest?

Boshuis ‘t Zwaluwennest is uitgerust met alle nodige voorzieningen die jouw verblijf prettig maakt. Buiten heb je toegang tot een eigen oprit waar je kunt parkeren, een kampvuurplek waar  je kan koken op een driepoot, en een ruime overdekte veranda met comfortabele loungebank. Binnen tref je een gezellige woonkamer aan met houtgestookte speksteenkachel, airconditioning, een keuken, ruime badkamer met inloopdouche en een knusse slaapkamer voorzien van een  boxspring van 160 x 200. Het bed is uit elkaar te halen, waardoor er 2 bedden te creëren zijn. Het boshuis is zo duurzaam mogelijk ingericht met spullen van Marktplaats en kringloopwinkels. 

Is er wifi aanwezig?

Uiteraard! Wij begrijpen het belang van goede  WiFi voor een succesvolle workation.

Wat is het verschil tussen een Workation Basic en een Workation De Luxe?

Het verschil tussen de Workation Basic en de Workation De Luxe zit ‘m naast de duur van het verblijf ook in de inhoud van het pakket. De Workation De Luxe is uitgebreider: je krijgt een extra inspiratiewandeling of kampvuurgesprek, afgestemd op jouw behoefte, en een ontspanningsmassage van 60 minuten bij Salon de OntspannerIE.

Hoe laat kan ik in- en uitchecken?

De check in vindt plaats op de dag van aankomst vanaf 12 uur. Ik heet je graag persoonlijk welkom om je op weg te helpen. Mocht dit niet lukken, dan zorg ik ervoor dat je jezelf kunt binnenlaten. De check out vindt plaats op de dag van vertrek om uiterlijk 12 uur.

Waar kan ik parkeren?
’t Zwaluwennest ligt aan een onverharde weg en heeft een eigen oprit. Je kan jouw auto voor de deur parkeren.
Kan ik ‘t Zwaluwennest bereiken met het openbaar vervoer?

Ja, ‘t Zwaluwennest is te bereiken met het openbaar vervoer. Pak de trein naar Nunspeet waar je vervolgens de bus pakt naar Doornspijk. Hier stap je uit. Vervolgens is het nog 15 minuten lopen naar ’t Zwaluwennest. Mocht je hulp nodig hebben met jouw bagage, dan kunnen wij je ophalen van de bushalte in Doornspijk.

Zijn maaltijden inbegrepen?

Nee, wij hebben er bewust voor gekozen geen maaltijden te verstrekken. Het boshuis is uitgerust met een fijne keuken waar jij heerlijke maaltijden kunt bereiden zodat je zelf kunt kiezen wat je eet en wanneer. Koken op kampvuur behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast zijn er diverse restaurants in de buurt waar je terecht kunt voor (h)eerlijk eten. Of prikkel je smaakpapillen tijdens een bezoekje aan de lokale ijs- en kaasboerderij.

Is er een supermarkt in de buurt?

Ja, er is een SPAR supermarkt in het dorp. Deze is te bereiken op plm. 15 minuten loopafstand. Op de fiets , welke in het pakket is inbegrepen, ben je binnen 5 minuten ter plaatse. 

Wil jij op workation

en met focus en een frisse blik werken? 

Laat dan je gegevens achter via onderstaand formulier of neem contact op via whatsapp. Ik neem uiterlijk binnen twee werkdagen contact met je op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

14 + 10 =

“Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat deelnemers die 4 dagen in de natuur doorbrachten hun creatief probleemoplossend vermogen met maar liefst 50% zagen toenemen. Deelnemers die 4 dagen in stedelijk gebied doorbrachten, vertoonden dit effect niet.”

Bron: Creativity in the wild: Improving Creative Reasoning through Immersion in Natural Settings, Ruth Ann Atchley, David L. Strayer , Paul Atchley

Chat openen
1
Hallo, ik ben Piety. Wat kan ik voor je doen?