Wildernis Leiderschap Trail

Vrijdag t/m zondag 12 – 14 april 2024 

Friesland

Neem de tijd om stil te staan, ga offline en dompel je onder in de eerlijke rauwheid van de natuur. Zodat je opnieuw kunt verbinden met wie jij van nature bent. 

Druk de pauzeknop in

en geef jezelf ruimte 

We leven in een wereld met een hoog tempo waarbij we bijna continu ‘aan’ staan en veel doen. Hoe vaak geven we onszelf de tijd en ruimte om te vertragen en te reflecteren? Hoe voelen we ons nu echt? En wat maakt dat we voelen wat we voelen? Wat maakt ons gelukkig en wat willen we creëren in ons leven? Tijdens deze Wildernis Trail nemen we de tijd om stil te staan en maken we de balans op tussen onze binnen- en buitenwereld. Zodat we kunnen verbinden met onze ware natuur, wie we ten diepste zijn. Ga mee op ontdekkingsreis!   

Wildernis Trail

In een notendop

Tijdens de Wildernis Trail neemt Rootzz jou mee op ontdekkingsreis, een reis waarbij er volop ruimte en aandacht is voor jouw persoonlijk leiderschap en professionele ontwikkeling. Je wordt je bewust van waar je vandaan komt en wat je heeft gevormd, waar je nu staat en waar je naar toe wilt bewegen. Samen met een kleine groep deelnemers verblijf je in relatieve afzondering middenin Nationaal Park De Alde Feanen in Friesland. Rootzz neemt jou mee op (stilte)wandelingen waarbij je reflecteert op vragen die ervoor jou toe doen en tijdens oefeningen reflecteer je op jezelf in relatie tot de natuur. Je slaapt onder de sterren en je deelt inzichten en ervaringen tijdens kampvuurgesprekken met je groepsgenoten. De natuurlijke omgeving en het bewegen prikkelen je om uit je dagelijkse manier van denken en doen te komen. Nieuwe inzichten en perspectieven dienen zich als vanzelf aan, soms uit onverwachte hoek. Tijdens deze Wildernis Trail ga jij hernieuwd contact maken met jouw kern: je hoofd, je lichaam en je hart. Zodat je keuzes kunt maken die er voor jou werkelijk toe doen.  

Natuurlijk Leiderschap Rootzz Impact Trails
Leiderschap Friesland Rootzz

Wat je ontvangt

Alles op een rij

Natuurlijk Leiderschap Rootzz Friesland
[

Begeleiding door twee ervaren en enthousiaste facilitators.

[

Individueel ontdekgesprek.

[

Verblijf in Nationaal Park de Alde Feanen van vrijdagmiddag 17:00 uur tot en met zondagochtend 12:00 uur inclusief twee overnachtingen.

[

Een inspirerend en verdiepend leiderschapsprogramma.

[

Solo en groepsactiviteiten, o.a. (stilte)wandelingen, journaling, lichaamsbewustzijn en kampvuurgesprekken.

[

Alle vegetarische maaltijden en thee/koffie/water en gebruik van hottub.

Jouw investering voor het volledige programma
  • Voor particulieren: 695,- euro excl. BTW wanneer je kampeert of 795,- euro excl. BTW wanneer je overnacht in een huisje.
  • Voor ondernemers of werkgevers*: 895,- euro excl. BTW wanneer je kampeert of 995,- euro excl. BTW wanneer je overnacht in een huisje. * Onze programma’s zijn gericht op persoonlijke ontwikkeling. De kosten zijn daarom vaak fiscaal aftrekbaar. Dit geldt als je een eigen onderneming hebt of als je werkgever dit vergoedt vanuit bijvoorbeeld een persoonlijk ontwikkel budget of vitaliteitsbudget.
  • Wil je graag kamperen, maar heb je geen tent? Geen probleem, deze kan je kosteloos lenen.
  • Het programma is exclusief reis- en annuleringsverzekering en reiskosten.

Wie wij zijn

Wij zijn Anya Wiersma en Piety de Jong, twee down to earth vrouwen die warm lopen voor persoonlijke ontwikkeling en verbinding in relatie tot de natuur. 

Piety de Jong Rootzz

Piety de Jong

Ik, Anya, stel jullie graag voor aan Piety. Piety is een warme persoonlijkheid, altijd belangstellend en een enorme natuurliefhebster. Zij is één met de natuurelementen. Piety is een ware professional in haar werk als trainer, coach en facilitator van leiderschapsprogramma’s in de natuur. Daarnaast is Piety opgeleid in Intuïtieve ontwikkeling en tot yin-yoga docent. Piety vind ik een natuurlijk leidster omdat ze haar eigen pad volgt. Ze doet dit op een eerlijke en open reflectieve wijze die mij iedere keer weer inspireert. Piety weet zich op een natuurlijke manier te verbinden met de natuur en de mensen om haar heen. Ik vind het een voorrecht om met haar te mogen samenwerken en dit avontuur aan te gaan.

Piety de Jong Rootzz

Anya Wiersma

Ik, Piety, heb de eer en het genoegen aan jullie voor te stellen: Anya. Anya ken ik als een nuchtere en eerlijke vrouw met een innerlijke kracht waar ik ‘u’ tegen zeg. Haar rust en bewustzijn brengen een oersterk element met zich mee. Anya is een bevlogen natuurcoach en zen docent. Ook is zij werkzaam als extern vertrouwenspersoon voor verschillende organisaties en doet zij vrijwilligerswerk bij een hospice. De relatie van de mens tot de natuur en vice versa raken haar kern. Anya is in mijn ogen een natuurlijk leidster, omdat zij niet schroomt haar eigen pad te volgen en elke keer weer luistert naar wat haar hart haar ingeeft. Haar innerlijke vuur brandt volop en het is een voorrecht dit te zien als een inspiratiebron om jezelf mee aan te wakkeren.

Chat openen
1
Hallo, ik ben Piety. Wat kan ik voor je doen?