Tarieven

Coaching

Om er zeker van te zijn dat wij goed bij elkaar passen, leer ik je graag kennen. Hierom bied ik je vrijblijvend en kosteloos een ontdekgesprek aan. Wij onderzoeken of er een klik is en bespreken waar je tegenaan loopt. Wanneer we besluiten samen verder te gaan, gaan we gericht samen stappen zetten.

Mijn werkwijze is praktisch en wordt afgestemd op jouw behoefte. De gesprekken vinden plaats in de omgeving van Amsterdam of Laren en kunnen zowel buiten als binnen gehouden worden. Wil je graag online gecoacht worden? Ook dat is mogelijk, we gaan dan samen in- en uitZoomen.

Particulieren

Genoemde bedragen zijn exclusief btw. In sommige gevallen kunnen de kosten voor coaching (gedeeltelijk) worden vergoed. Lees hier meer over de mogelijkheden.

Aanbod 5 rittenkaart
Wandelcoaching
EUR 95 per keer
EUR 450
Loop je loopbaan
EUR 425 traject

Bedrijven

Stap buiten de gebaande paden en ga out of office met je team: kantoor uit, de natuur in. Neem de tijd om uit te zoomen, zodat je daarna weer als bezige bijen met nieuwe energie en een frisse blik een vervolgstap kunt zetten. Werkgeluk, welzijn en vitaliteit in één. Wil je weten wat ik voor jou, je team en medewerkers kan betekenen, in groepsverband of individueel? Kijk bij ‘Lopende Zaken’ en neem contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek.

Vergoeding

In sommige gevallen kunnen de kosten voor coaching (gedeeltelijk) worden vergoed. 

[

Voor particulieren

In veel gevallen zijn kosten voor coaching en loopbaanbegeleiding (vanaf € 250,-), aftrekbaar van de belasting. Je moet daarvoor wel aan een paar voorwaarden voldoen. Meer informatie vind je op de website van de Belastingdienst.

[

Via je werkgever

Vaak reserveert je werkgever een opleidingsbudget voor persoonlijke ontwikkeling. Je kan je werkgever vragen om het coachtraject uit dit budget te bekostigen.

Indien je werkgerelateerde klachten hebt, kan je aan je werkgever vragen de kosten voor een coachtraject te vergoeden. Werkgevers zijn na overleg met de bedrijfsarts vaak bereid deze kosten op zich te nemen.

[

Voor ondernemers

Voor ondernemers zijn de kosten van coaching aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten.

Chat openen
1
Hallo, ik ben Piety. Wat kan ik voor je doen?