Tarieven

Coaching

Om er zeker van te zijn dat wij goed bij elkaar passen, leer ik je graag kennen. Hierom bied ik je vrijblijvend en kosteloos een ontdekgesprek aan. Wij onderzoeken of er een klik is en bespreken waar je tegenaan loopt. Wanneer we besluiten samen verder te gaan, gaan we gericht samen stappen zetten.

Mijn werkwijze is praktisch en wordt afgestemd op jouw behoefte. De gesprekken vinden plaats in de omgeving van Amsterdam of Laren en kunnen zowel buiten als binnen gehouden worden. Wil je graag online gecoacht worden? Ook dat is mogelijk, we gaan dan samen in- en uitZoomen.

Particulieren

Genoemde bedragen zijn exclusief btw. In sommige gevallen kunnen de kosten voor coaching (gedeeltelijk) worden vergoed. Lees hier meer over de mogelijkheden.

Aanbod 5 rittenkaart
Wandelcoaching
EUR 95 per keer
EUR 450
Indoor coaching
EUR 95 per keer
EUR 450
Online coaching
EUR 80 per keer
EUR 375
Loop je loopbaan
EUR 425 traject

Bedrijven

Steeds meer bedrijven en organisaties ontdekken de meerwaarde en mogelijkheden van wandelcoaching. Zowel op het gebied van loopbaan, welzijn, vitaliteit en stressreductie. Wil je ontdekken wat ik voor je kan betekenen? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek.

Vergoeding

In sommige gevallen kunnen de kosten voor coaching (gedeeltelijk) worden vergoed. 

[

Voor particulieren

In veel gevallen zijn kosten voor coaching en loopbaanbegeleiding (vanaf € 250,-), aftrekbaar van de belasting. Je moet daarvoor wel aan een paar voorwaarden voldoen. Meer informatie vind je op de website van de Belastingdienst.

[

Via je werkgever

Vaak reserveert je werkgever een opleidingsbudget voor persoonlijke ontwikkeling. Je kan je werkgever vragen om het coachtraject uit dit budget te bekostigen.

Indien je werkgerelateerde klachten hebt, kan je aan je werkgever vragen de kosten voor een coachtraject te vergoeden. Werkgevers zijn na overleg met de bedrijfsarts vaak bereid deze kosten op zich te nemen.

[

Voor ondernemers

Voor ondernemers zijn de kosten van coaching aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten.