36H Wildernis Trail voor vrouwen
29 september – 1 oktober 2023 

Friesland 

‘The heart that breaks open can contain the whole universe.’

– Joanny Macy

Druk de pauzeknop in

en geef jezelf ruimte 

Drukte, haast, veel willen, weinig tijd. We leven in een tijdperk van bijna continu ‘aan’ staan en online zijn. Onze carrière, sociale verplichtingen, relatie of gezin, nieuws en social media vragen vaak al onze aandacht. In alle drukte vergeten we soms wie we zijn, hoe we ons voelen en waar we echt gelukkig van worden. In plaats van stil te staan, een pauze in te lassen, rennen we door en proberen we alle ballen in de lucht te houden. Herken je dit?

Tijdens het 36H Natuurlijk Leiderschapsprogramma ga je vertragen en verstillen, zodat je opnieuw kunt verbinden met wie jij van nature bent. Waar kom je vandaan, waar sta je nu en waar wil je naar toe? 

Wat levert het je op?

36H Natuurlijk Leiderschap Rootzz
N

Je hebt tijd en ruimte voor jezelf en laadt op in de natuur.

N

Je gaat terug naar de basis, naar jezelf, en leert dat alles met elkaar in verbinding staat.

N

Je maakt de balans op en krijgt nieuwe ideeën, perspectieven en inzichten.

N

Je bent in staat om je koers te bepalen en duurzame keuzes te maken. Keuzes die er werkelijk toe doen.

Inhoud

Wat je kunt verwachten

Neem de tijd om stil te staan, ga 36 uur offline en dompel je onder in de eerlijke rauwheid van de natuur. Tijdens het 36H Natuurlijk Leiderschapsprogramma verblijf je met een kleine groep vrouwen in relatieve afzondering middenin Nationaal Park De Alde Feanen in Friesland. Je wandelt in stilte met vragen die ervoor jou toe doen en tijdens oefeningen reflecteer je op jezelf in relatie tot de natuur. Je slaapt onder de sterren en je deelt inzichten en ervaringen tijdens kampvuurgesprekken met je groepsgenoten. De natuurlijke omgeving en het bewegen prikkelen je om uit je dagelijkse manier van denken en doen te komen. Nieuwe perspectieven en inspiratie dienen zich als vanzelf aan, soms uit onverwachte hoek. Tijdens het 36H programma ga jij contact maken met jouw kern: je hoofd, je lichaam en je hart.

Otter Alde Feanen
Otter Alde Feanen

Wat je ontvangt

Alles op een rij 

Friesland
[

verblijf in de Alde Feanen van vrijdagmiddag 17:00 uur tot en met zondagochtend 11:00 uur inclusief twee overnachtingen;

[

alle maaltijden en thee/koffie/water;

[

een inspirerend 36 uurs programma;

[

solo en groepsactiviteiten, o.a. nachtvaren (weersafhankelijk), wandelingen, journaling, lichaamsbewustzijn en kampvuurgesprekken;

[

gebruik van sauna en hot tub;

[

begeleiding door twee ervaren facilitators.

Jouw investering voor het volledige programma is 425,- euro exclusief BTW wanneer je kampeert. Een tent kan eventueel kosteloos geleend worden. Wanneer je kiest om te overnachten in één van de huisjes is jouw investering 495,- euro exclusief BTW. Het programma is exclusief reis- en annuleringsverzekering en reiskosten. 

Wie wij zijn

Wij zijn Anya Wiersma en Piety de Jong, twee down to earth vrouwen die warm lopen voor persoonlijke ontwikkeling en verbinding in relatie tot de natuur. 

Piety de Jong Rootzz

Piety de Jong

Ik, Anya, stel jullie graag voor aan Piety. Piety is een warme persoonlijkheid, altijd belangstellend en een enorme natuurliefhebster. Zij is één met de natuurelementen. Piety is een ware professional in haar werk als groepswandelcoach en als facilitator van leiderschapsprogramma’s in de natuur. Daarnaast is Piety opgeleid tot yin-yoga lerares en zet zij haar in voor een duurzame wereld. Piety vind ik een natuurlijk leidster omdat ze haar eigen pad volgt. Ze doet dit op een eerlijke en open reflectieve wijze die mij ook iedere keer weer inspireert. Piety weet zich op een hele natuurlijke manier te verbinden met de natuur en de mensen om haar heen. Ik vind het een voorrecht om met haar te mogen samenwerken en dit avontuur, het 36H programma, aan te gaan.

Piety de Jong Rootzz

Anya Wiersma

Ik, Piety, heb de eer en het genoegen aan jullie voor te stellen: Anya. Anya ken ik als een nuchtere en eerlijke vrouw met een innerlijke kracht waar ik ‘u’ tegen zeg. Haar rust en bewustzijn brengen een oersterk element met zich mee. Anya is een bevlogen natuur- en wandelcoach en zen meditatie coach. Ook is zij werkzaam als vertrouwenspersoon voor verschillende organisaties en doet zij vrijwilligerswerk bij een hospice. De relatie van de mens tot de natuur en vice versa raken haar kern. Anya is in mijn ogen een natuurlijk leidster, omdat zij niet schroomt haar eigen pad te volgen en elke keer weer luistert naar wat haar hart haar ingeeft. Haar innerlijke vuur brandt volop en het is een voorrecht dit te zien als een inspiratiebron om jezelf mee aan te wakkeren.

Wil jij opladen in de natuur

om vanuit verbinding een vervolgstap te zetten?

Kom dan in de lucht! Binnen twee werkdagen ontvang je een reactie. 

“Be like a tree. Stay grounded. Connect with your roots. Turn over a new leaf. Bend before you break. Enjoy your unique natural beauty. Keep growing.” 

Joanne Raptis

Chat openen
1
Hallo, ik ben Piety. Wat kan ik voor je doen?