Wilderness

Leadership Trails

‘If I want to grow and blossom as any tree would, I have to start by knowing my roots and understand how I came to be the tree I am’

– Jeffrey G. Duarte

Back to nature

Back to your Rootzz

Rootzz faciliteert verschillende leiderschapsprogramma’s in Nederland. Alle programma’s vinden plaats in de natuur. Je gaat offline, wandelt in stilte, slaapt onder de sterren of in eenvoudige accommodatie en je deelt inzichten en ervaringen tijdens kampvuurgesprekken met je groepsgenoten. De omgeving en het bewegen prikkelen je om uit je dagelijkse manier van denken en doen te komen. Je krijgt een frisse blik, een nieuw perspectief.

Wat levert het op?

[

Je wordt je bewust van je kern, wat je heeft gevormd, waar je nu staat en wat je beweegt.

[

Je leert dat alles met elkaar in verbinding staat: je hoofd, je gevoel en je hart.

[

Deze inzichten stellen je in staat om je eigen leven vorm te geven en helpen je om duurzame keuzes te maken. Keuzes die er werkelijk toe doen.

Natuurlijk leiderschap

In een notendop

Wie ben jij van nature? Waar liggen je wortels? Wat beweegt jou? Vaar jij op jouw innerlijke kompas of laat je je vooral beïnvloeden door de buitenwereld? Hoe kom jij tot bloei?

Natuurlijk leiderschap staat voor verbinding met jezelf en met je omgeving om je eigen potentieel en dat van anderen volledig tot bloei en ontwikkeling te laten komen. Van buiten naar binnen en van binnen naar buiten. Tijdens een Natuurlijk leiderschapsprogramma ga jij contact maken met jouw kern.

Agenda

Na een succesvol Natuurlijk Leiderschapsprogramma in Nationaal Park de Alde Feanen in Friesland in mei 2021, sta ik te trappelen om het programma te herhalen van 16-19 mei 2022. Het Natuurlijk Leiderschapsprogramma faciliteer ik in samenwerking met Okke Gerritsen via Impact Trails en duurt circa 3 maanden. Kijk bij de agenda voor een overzicht van de verschillende leiderschapsprogramma’s en neem gerust contact met mij op voor meer informatie. 

Wil je sparren?

Laat dan je gegevens achter via onderstaand formulier. Ik neem binnen twee werkdagen contact met je op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend telefonisch gesprek.

6 + 6 =

Wanneer jij je aanmeldt voor mijn nieuwsbrief ga je akkoord met mijn privacyverklaring.

“Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat deelnemers die 4 dagen in de natuur doorbrachten hun creatief probleemoplossend vermogen met maar liefst 50% zagen toenemen. Deelnemers die 4 dagen in stedelijk gebied doorbrachten, vertoonden dit effect niet.”

Bron: Creativity in the wild: Improving Creative Reasoning through Immersion in Natural Settings, Ruth Ann Atchley, David L. Strayer , Paul Atchley

Vrienden

Impact Trails
Chat openen
1
Hallo, ik ben Piety. Wat kan ik voor je doen?