Positieve impact 

‘Try not to become a man of success,

but rather try to become a man of value’

– Albert Einstein

Natuurlijk betrokken

Uit verschillende wetenschappelijke onderzoeken blijkt dat de natuur een positief effect heeft op ons welzijn. Wij hebben de natuur nodig. Tegelijkertijd wordt dit irrelevant als we niet stilstaan bij de impact die de mensheid heeft op de natuur. Dit is waarom ik mij bezig houd met natuurconservatie en bewustwording.

In 2017 ben ik begonnen als vrijwilliger bij Stichting de Noordzee. Inmiddels ben ik doorgerold als freelancer voor deze mooie stichting en zet ik mij actief in als Regio Teamleider Zeeland tijdens de Boskalis Beach Cleanup Tour.  Samen met een team van vrijwilligers en deelnemers maken we de gehele Noordzeekust schoon in twee weken tijd tijdens de eerste twee weken van augustus. Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte van dit belangrijke en leuke event. Doe je mee voor een schone zee?

Samen voor duurzaam

Duurzaam en natuurlijk betekent voor mij toekomstbestendig. Van take, make, waste naar refuse, reuse and reduce. Samen werken we aan een betere wereld. Doe je mee?

Piety de Jong Stichting de Noordzee
[

Organiseer een cleanup op het strand, in het park of in je directe bedrijfsomgeving

[

Ga in gesprek met je omgeving/met je collega’s over afval en plastic

[

Vraag je collega’s/je team hoe plastic en afval binnen jullie functie en afdeling verminderd kan worden

[

Gebruik reusables in de keuken en kantine

[

Geef ‘gift’ reusables aan je team, bijvoorbeeld de Eco Coffee Cup

[

Scheid het afval op de juiste manier (voedsel, plastic, papier, glas, general waste)

[

Vraag leveranciers om minder plastic verpakking te gebruiken waar mogelijk

[

Deel je successen en inspireer anderen om ook actie te ondernemen

Wanneer jij je aanmeldt voor mijn nieuwsbrief ga je akkoord met mijn privacyverklaring.

Chat openen
1
Hallo, ik ben Piety. Wat kan ik voor je doen?