Natuurlijk

Leiderschap Trail

‘If I want to grow and blossom as any tree would, I have to start by knowing my roots and understand how I came to be the tree I am.’

– Jeffrey G. Duarte

Back to nature

Back to your Rootzz

Rootzz faciliteert verschillende leiderschapsprogramma’s in Nederland. Alle programma’s vinden plaats in de natuur. Je gaat offline, wandelt in stilte, slaapt onder de sterren of in eenvoudige accommodatie en je deelt inzichten en ervaringen tijdens kampvuurgesprekken met je groepsgenoten. De omgeving en het bewegen prikkelen je om uit je dagelijkse manier van denken en doen te komen. Je krijgt een frisse blik, een nieuw perspectief, en maakt opnieuw contact met wie jij van nature bent. Uit je hoofd, in je hart. 

Wat levert een trail jou op?

Rootzz Natuurlijk Leiderschap Trail
[

Je hebt tijd en ruimte voor jezelf en laadt op in de natuur;

[

Je gaat terug naar de basis, naar jezelf, en wordt je bewust van wat je heeft gevormd, waar je nu staat en wat je beweegt;

[

Je leert dat alles met elkaar in verbinding staat: je hoofd, je lichaam en je hart;

[

Je maakt de balans op en krijgt nieuwe ideeën, perspectieven en inzichten;

[

Deze inzichten stellen je in staat om je eigen leven vorm te geven en helpen je om keuzes te maken. Keuzes die er werkelijk toe doen.

Natuurlijk leiderschap

In een notendop

Wie ben jij van nature? Waar kom je vandaan, waar sta je nu en waar wil je naar toe? Vaar jij op jouw innerlijke kompas of laat je je vooral beïnvloeden door de buitenwereld? Natuurlijk leiderschap staat voor verbinding met jezelf en met je omgeving om je eigen potentieel en dat van anderen volledig tot bloei en ontwikkeling te laten komen. Tijdens een Natuurlijk Leiderschap Trail ga jij offline in de natuur en maak jij contact met jouw kern: van binnen naar buiten en van buiten naar binnen. Ga je mee op avontuur?

Rootzz kampuurgesprek

Agenda

Er staat weer een inspirerend Natuurlijk Leiderschap weekend in Friesland op het programma speciaal voor vrouwen. Deze vindt plaats van 28-30 april 2023. Houd de agenda in de gaten voor een actueel overzicht en schrijf je in voor mijn nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe avonturen.

Kom in de lucht!

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen of heb je een andere vraag? Laat dan je gegevens achter via onderstaand formulier. Binnen twee werkdagen neem ik contact met je op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

10 + 1 =

Wanneer jij je aanmeldt voor mijn nieuwsbrief ga je akkoord met mijn privacyverklaring.

“Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat deelnemers die 4 dagen in de natuur doorbrachten hun creatief probleemoplossend vermogen met maar liefst 50% zagen toenemen. Deelnemers die 4 dagen in stedelijk gebied doorbrachten, vertoonden dit effect niet.”

Bron: Creativity in the wild: Improving Creative Reasoning through Immersion in Natural Settings, Ruth Ann Atchley, David L. Strayer , Paul Atchley

Chat openen
1
Hallo, ik ben Piety. Wat kan ik voor je doen?