Loop je

Loopbaan

‘Invest in your passion and grow your unique identity. And success will follow, in more ways than one’

– Blake Mycoskie

Kom in beweging

Je zit vast in je baan of onderneming. Je loopt op je tenen of je hebt juist te weinig uitdaging in je werk. Je vindt het moeilijk een keuze te maken: een andere baan of toch voor jezelf beginnen? Je wilt weten wat je talenten en kwaliteiten zijn, zodat je deze effectiever kan inzetten en met energie je werk kan doen. Herkenbaar?

Tijdens de Loop je Loopbaan dag gaan we samen op pad in de buitenlucht. We brengen jouw carrière in kaart, waarbij we stilstaan bij heden, verleden en toekomst. Welke keuzes heb jij gemaakt? Wat waren jouw hoogte- en dieptepunten? Waar sta je nu en wat neem je mee in je rugzak? Welke stappen kan je zetten? Wat houd je tegen en waardoor kun je juist weer verder?

Na deze dag ben je in staat om met een frisse blik naar jouw kern en naar nieuwe mogelijkheden te kijken. Je kan een vervolgstap zetten in je loopbaan. 

Natuurlijke voordelen

Wandelcoaching brengt je terug naar je kern. Letterlijk en figuurlijk. In plaats van binnen vier muren te blijven zitten, gaan wij dan ook naar buiten. Out of office. Into nature.

[

De natuur is de plek om je dagelijkse beslommeringen achter je te laten en dichterbij jezelf te komen. Buiten zijn werkt rustgevend;

[

Wanneer je wandelt kom je in beweging. Alles wat vast lijkt te zitten, in je hoofd of in je lijf, komt hierdoor ook gemakkelijker in beweging;

[

Je zet letterlijk nieuwe stappen in een omgeving die continu verandert. Hierdoor krijg je nieuwe inzichten en ideeën. Een frisse blik is het resultaat.

Mijn werkwijze

In een notendop

Tijdens een vrijblijvend ontdekgesprek leren wij elkaar beter kennen. We onderzoeken of er een klik is en bespreken waar je tegenaan loopt. Wanneer we besluiten samen verder te gaan, gaan wij samen één dag op pad. De locatie is in overleg. Hierbij kan je denken aan o.a. het Diemerbos, het Twiske (Amsterdam) en Laren. 

Nadat wij een dag op pad zijn geweest, gaan wij na twee weken nogmaals 1,5 uur met elkaar in gesprek tijdens een wandeling of online ontmoeting waarbij we terug- en vooruitblikken. Welke inzichten heb je opgedaan en welke stappen heb je gezet? Hoe zet jij dit verder om naar duurzame keuzes?

Je investering voor het gehele programma is 425 euro exclusief BTW. In sommige gevallen kunnen de kosten voor coaching (gedeeltelijk) worden vergoed. Lees hier meer over de mogelijkheden.

Voorlopers

Omwille van privacy worden de namen niet volledig genoemd.

Ik heb hulp bij Piety gezocht, omdat ik op een kruispunt stond. Ik wist niet meer wat ik nodig had om weer energie uit mijn werk te kunnen halen. Piety is een heel prettig persoon om mee op te lopen en mee samen te werken. Piety heeft mij geholpen mijn prioriteiten te stellen en de eerste stappen te nemen om een voldaan gevoel te krijgen. Op die manier heb ik weer focus gekregen op mijn werk. Tijdens het traject heb ik een duidelijk beeld gekregen wat ik nodig heb en welke actie ik kan ondernemen om mijn doelen te verwezenlijken.

Maike

Ik heb het NL Leert Door traject gevolgd bij Piety, omdat ik door burn-out klachten al een tijdje uit het werkproces was. Ik wist niet meer wat ik wilde, waar ik blij van werd of wat ik nog aankon. Samen met Piety heb ik dit traject letterlijk en figuurlijk gelopen. Mijn loopbaan werd in kaart gebracht, maar nog belangrijker: waar word ik blij van, wat zijn mijn valkuilen, mijn kwaliteiten en mijn dromen.

Piety heeft mij bewuster leren omgaan om te vertrouwen op mijn capaciteiten. Piety wist snel de vinger op de zere plek te leggen. Dit was niet alleen nuttig voor een eventuele nieuwe werkomgeving, maar zeker ook als een veranderende mindset voor persoonlijke ontwikkeling. Het minder streng voor mijzelf zijn en het hebben van een positieve houding hebben gemaakt dat ik weer verder kan. Dank hiervoor Piety!

Wiesje

Piety heeft mij geholpen mijn talenten naar boven te halen. Door letterlijk stappen te zetten en kruispunten te onderzoeken heb ik mijn koers weer scherp kunnen stellen. De natuur als metafoor en de vragen van Piety werkten verhelderend. Piety had alle aandacht voor mij, luisterde en hield mij een spiegel voor. Ik voelde mij op mijn gemak en de dag liep natuurlijk en vertrouwd. Piety is een professional in haar vak als wandel- en loopbaancoach. Als je vragen hebt over welke stappen te zetten in je loopbaan, dan kan zij je zeker helpen. In het bos of op het strand, een betere setting is er niet!

Marleen

Ik liep vast bij het opzetten van mijn onderneming en wist niet goed hoe ik een vervolgstap kon zetten. De loopbaan coaching van Piety heeft mij nieuwe energie en inzichten gegeven en heeft mij aangezet tot doen. Inmiddels werpt het ook zijn vruchten af en heb ik mijn eerste klanten welkom mogen heten. Piety heeft veel kennis, een prettige ‘down to earth’ houding en een praktische benadering.

Jantsje

Zet jij de stap?

Om er zeker van te zijn dat wij goed bij elkaar passen, leer ik je graag kennen. Daarom bied ik je vrijblijvend en kosteloos een telefonisch kennismakingsgesprek aan. Tijdens het kennismakingsgesprek krijgen we duidelijk wat je wensen zijn en hoe ik je hier het beste bij kan helpen. Via onderstaand formulier laat je je gegevens achter. Ik neem binnen twee werkdagen contact met je op om een afspraak te maken. Tot gauw!

10 + 3 =

“Uit onderzoek is gebleken dat deelnemers aan wandelcoaching meer werkplezier, bevlogenheid op het werk, hoop, zelfwaardering, mindfulness en tevredenheid met hun leven ervaren.” 

Bron: Natuurvoormensen, Omgevingspsychologisch onderzoek

Chat openen
1
Hallo, ik ben Piety. Wat kan ik voor je doen?