Loop je

Loopbaan

‘Invest in your passion and grow your unique identity. And success will follow, in more ways than one’

– Blake Mycoskie

Kom in beweging

Je zit vast in je baan of onderneming. Je loopt op je tenen of je hebt juist te weinig uitdaging in je werk. Je vindt het moeilijk een keuze te maken: een andere baan of toch voor jezelf beginnen? Je wilt weten wat je talenten en kwaliteiten zijn, zodat je deze effectiever kan inzetten en met energie je werk kan doen. Herkenbaar?

Tijdens de Loop je Loopbaan dag gaan we samen op pad in de buitenlucht. We brengen jouw carrière in kaart, waarbij we stilstaan bij heden, verleden en toekomst. Welke keuzes heb jij gemaakt? Wat waren jouw hoogte- en dieptepunten? Waar sta je nu en wat neem je mee in je rugzak? Welke stappen kan je zetten? Wat houd je tegen en waardoor kun je juist weer verder?

Na deze dag ben je in staat om met een frisse blik naar jouw kern en naar nieuwe mogelijkheden te kijken. Je kan een vervolgstap zetten in je loopbaan. 

Natuurlijke voordelen

Wandelcoaching brengt je terug naar je kern. Letterlijk en figuurlijk. In plaats van binnen vier muren te blijven zitten, gaan wij dan ook naar buiten. Out of office. Into nature.

[

De natuur is de plek om je dagelijkse beslommeringen achter je te laten en dichterbij jezelf te komen. Buiten zijn werkt rustgevend;

[

Wanneer je wandelt kom je in beweging. Alles wat vast lijkt te zitten, in je hoofd of in je lijf, komt hierdoor ook gemakkelijker in beweging;

[

Je zet letterlijk nieuwe stappen in een omgeving die continu verandert. Hierdoor krijg je nieuwe inzichten en ideeën. Een frisse blik is het resultaat.

Mijn werkwijze

In een notendop

Tijdens een vrijblijvend ontdekgesprek leren wij elkaar beter kennen. We onderzoeken of er een klik is en bespreken waar je tegenaan loopt. Wanneer we besluiten samen verder te gaan, gaan wij samen één dag op pad. De locatie is in overleg. Hierbij kan je denken aan o.a. Amsterdamse Bos, Het Twiske (Amsterdam), Laren en de Amsterdamse Waterleidingduinen. 

Nadat wij een dag op pad zijn geweest, gaan wij na twee weken nogmaals 1,5 uur met elkaar in gesprek tijdens een wandeling of online ontmoeting waarbij we terug- en vooruitblikken. Welke inzichten heb je opgedaan en welke acties heb je ondernomen? Hoe zet jij dit verder om naar duurzame keuzes?

Je investering voor het gehele programma is 425 euro excl. btw. In sommige gevallen kunnen de kosten voor coaching (gedeeltelijk) worden vergoed. Lees hier meer over de mogelijkheden.

Zij gingen je onder andere voor

Omwille van privacy worden de namen niet volledig genoemd.

Ik liep vast bij het opzetten van mijn onderneming en wist niet goed hoe ik een vervolgstap kon zetten. De wandel- en loopbaancoaching van Piety heeft mij nieuwe energie en inzichten gegeven en heeft mij aangezet tot doen. Inmiddels werpt het ook zijn vruchten af ten aanzien van mijn onderneming en heb ik de eerste klanten welkom mogen heten. Piety heeft veel kennis, een prettige ‘down to earth’ houding en een praktische benadering.

J.B.

Startende ondernemer

Ik heb met Piety een dag mijn loopbaan gelopen in de buitenlucht. Als startende ondernemer komt er veel op mijn pad, maar ik voel dat er meer in mij zit. Piety heeft mij geholpen mijn talenten naar boven te halen. Door letterlijk stappen te zetten en kruispunten te onderzoeken heb ik mijn koers weer scherp kunnen stellen. Welk pad wil ik bewandelen en hoe voelt dat? De natuur als metafoor en de vragen van Piety werkten verhelderend.

Vooruitlopend op deze dag hebben we meerdere contactmomenten gehad welke op mij een activerende werking hadden. De voorbereiding hielp mij om terug- en vooruit te blikken op mijn loopbaan en ook stil te staan bij eventuele belemmeringen.

Gedurende de ‘loop je loopbaan’ dag heeft Piety mij alle ruimte gegeven voor mijn wensen en vragen. Ze had alle aandacht voor mij, luisterde en hield mij een spiegel voor. Ik voelde mij op mijn gemak en de dag liep natuurlijk en vertrouwd.

Piety is een professional in haar vak als wandel- en loopbaancoach. Als je vragen hebt over welke stappen te zetten in je loopbaan, dan kan zij je zeker helpen. In het bos of op het strand, een betere setting is er niet!

M.K.

Startende ondernemer

Zet jij de stap?

Om er zeker van te zijn dat wij goed bij elkaar passen, leer ik je graag kennen. Hierom bied ik je vrijblijvend en kosteloos een ontdekgesprek aan. Dit kan telefonisch of online. Tijdens het ontdekgesprek krijgen we duidelijk wat je wensen zijn en hoe ik je hier het beste bij kan helpen. 

Via onderstaand formulier laat je je gegevens achter. Ik neem binnen twee werkdagen contact met je op om een afspraak te maken. Tot gauw!

11 + 10 =

“Uit onderzoek is gebleken dat deelnemers aan wandelcoaching meer werkplezier, bevlogenheid op het werk, hoop, zelfwaardering, mindfulness en tevredenheid met hun leven ervaren.” 

Bron: Natuurvoormensen, Omgevingspsychologisch onderzoek